Category: Debat

1 279 280 281 282 283 1,623 2810 / 16225 POSTS
VIDEO/ Agronomi i preshit të varietetit “Tritan” që nuk shkulet kurrë nga “demokotët” fle i qetë pas emërimit në Gjirokastër

VIDEO/ Agronomi i preshit të varietetit “Tritan” që nuk shkulet kurrë nga “demokotët” fle i qetë pas emërimit në Gjirokastër

Udhëheqësi i Partisë Demokratike për qarkun e Gjirokastrës, Tritan Shehu, duket mjaft i qetësuar pas marrjes së detyrë të re. Në një video që duket [...]
Egli Proga ishte anëtarë i PS-së dhe punonjës i OSSHE në Pogradec! Rama: Politikë me një vdekje tragjike! Ne nuk mbrojmë ministrat, jo më nipin e “dajës” që s’ka asnjë lidhje me PS

Egli Proga ishte anëtarë i PS-së dhe punonjës i OSSHE në Pogradec! Rama: Politikë me një vdekje tragjike! Ne nuk mbrojmë ministrat, jo më nipin e “dajës” që s’ka asnjë lidhje me PS

Kryeministri Edi Rama foli në Asamblenë e PS edhe për vrasjen tragjike të Egli Progës në qytetin e Pogradecit, i cili ndërroi jetë pas dhunës së ushtr [...]
Rikthimi i Joridës në “prehërin” e gjysh Saliut… nga halli apo nga malli?!

Rikthimi i Joridës në “prehërin” e gjysh Saliut… nga halli apo nga malli?!

Jorida Tabaku ka vendosur përfundimisht të rikthehet në Partinë Demokratike. Ajo u distancua për një kohë të gjatë, pas luftës së ashpër mes dy gru [...]
Në dorë të këtyre….

Në dorë të këtyre….

Partia Demokratike ka mbledhur Këshillin Kombëtar. Duke qenë se Sali Berisha është izoluar në shtëpi, nga ku vështirë se mund të dalë më, tashmë pa [...]
“Mandela” shqiptar: Rama, kryeministri më i mirë i shqiptarëve!

“Mandela” shqiptar: Rama, kryeministri më i mirë i shqiptarëve!

I persekuturi politik që ka vuajtur 27 vite në burgjet e diktaturës dhe klasifikohet me të drejtë si Mandela shqiptare Daut Gumenin, mendon se Edi Ram [...]
“4 këlyshë Sorosi drejtues qarqesh në PD”, shpërthen Murrizi: Servilë, duartrokisni çdo broçkull që del nga goja e çdo debili që mendon veten si lider politik

“4 këlyshë Sorosi drejtues qarqesh në PD”, shpërthen Murrizi: Servilë, duartrokisni çdo broçkull që del nga goja e çdo debili që mendon veten si lider politik

"Heshtja e ka vrarë opozitën dhe PD-në." Kështu deklaroi në studion e Ditarit me Erion Dushin në A2 CNN, Myslim Murrizi, një ditë pas debateve të fort [...]
Drejtuesit e rinj politikë trazuan PD-në, Bejko: Berisha tregoi se ka qenë bashkëdrejtues me Bashën! Mundësitë për një fitore në 2025 janë zero

Drejtuesit e rinj politikë trazuan PD-në, Bejko: Berisha tregoi se ka qenë bashkëdrejtues me Bashën! Mundësitë për një fitore në 2025 janë zero

Lista e 12 emrave të drejtuesve të qarqeve duket se ka trazuar Partinë Demokratike. Lidhur më këtë temë u diskutua edhe në emisionin ‘Studio Live’, k [...]
Aludimet për dorëheqjen e Alfred Pezës, reagon gazetarja Blerta Tafani: Nuk kam bërë kurrë një letër, s’është e imja!

Aludimet për dorëheqjen e Alfred Pezës, reagon gazetarja Blerta Tafani: Nuk kam bërë kurrë një letër, s’është e imja!

Gazetarja dhe moderatorja e njohur e transmetuesit publik shqiptar, Blerta Tafani ka reaguar për Newsbomb.al në lidhje me letrën që pretendohet se ajo [...]
Berisha nga “ballkoni studio” shikon ëndrra si kryeministër 80 vjeçarë: Ky është shtatori i fundit që na gjen në opozitë!

Berisha nga “ballkoni studio” shikon ëndrra si kryeministër 80 vjeçarë: Ky është shtatori i fundit që na gjen në opozitë!

Sali Berisha u shpreh optimist në mbledhjen e Këshillit Kombëtar të PD, duke thënë se ky është shtatori i fundit që ata janë në opozitë. Në fjalën [...]
Skandal brenda RTSH! Gazetarja Blerta Tafani letër publike: Alfred Peza më kërkoi se*s! Pastaj…

Skandal brenda RTSH! Gazetarja Blerta Tafani letër publike: Alfred Peza më kërkoi se*s! Pastaj…

Gazetarja e RTSH, Blerta Tafani përmes një letre drejtuar bordit të RTSH dhe kryetarit të saj, Leka Bungo akuzoi ish-drejtorin e RTSH, Alfred Peza për [...]
1 279 280 281 282 283 1,623 2810 / 16225 POSTS