Category: Debat
VIDEO/ Agronomi i preshit të varietetit “Tritan” që nuk shkulet kurrë nga “demokotët” fle i qetë pas emërimit në Gjirokastër
Udhëheqësi i Partisë Demokratike për qarkun e Gjirokastrës, Tritan Shehu, duket mjaft i qetësuar pas marrjes së detyrë të re.
Në një video që duket [...]
Egli Proga ishte anëtarë i PS-së dhe punonjës i OSSHE në Pogradec! Rama: Politikë me një vdekje tragjike! Ne nuk mbrojmë ministrat, jo më nipin e “dajës” që s’ka asnjë lidhje me PS
Kryeministri Edi Rama foli në Asamblenë e PS edhe për vrasjen tragjike të Egli Progës në qytetin e Pogradecit, i cili ndërroi jetë pas dhunës së ushtr [...]
Rikthimi i Joridës në “prehërin” e gjysh Saliut… nga halli apo nga malli?!
Jorida Tabaku ka vendosur përfundimisht të rikthehet në Partinë Demokratike.
Ajo u distancua për një kohë të gjatë, pas luftës së ashpër mes dy gru [...]
Në dorë të këtyre….
Partia Demokratike ka mbledhur Këshillin Kombëtar.
Duke qenë se Sali Berisha është izoluar në shtëpi, nga ku vështirë se mund të dalë më, tashmë pa [...]

“Mandela” shqiptar: Rama, kryeministri më i mirë i shqiptarëve!
I persekuturi politik që ka vuajtur 27 vite në burgjet e diktaturës dhe klasifikohet me të drejtë si Mandela shqiptare Daut Gumenin, mendon se Edi Ram [...]
“4 këlyshë Sorosi drejtues qarqesh në PD”, shpërthen Murrizi: Servilë, duartrokisni çdo broçkull që del nga goja e çdo debili që mendon veten si lider politik
"Heshtja e ka vrarë opozitën dhe PD-në." Kështu deklaroi në studion e Ditarit me Erion Dushin në A2 CNN, Myslim Murrizi, një ditë pas debateve të fort [...]
Drejtuesit e rinj politikë trazuan PD-në, Bejko: Berisha tregoi se ka qenë bashkëdrejtues me Bashën! Mundësitë për një fitore në 2025 janë zero
Lista e 12 emrave të drejtuesve të qarqeve duket se ka trazuar Partinë Demokratike. Lidhur më këtë temë u diskutua edhe në emisionin ‘Studio Live’, k [...]
Aludimet për dorëheqjen e Alfred Pezës, reagon gazetarja Blerta Tafani: Nuk kam bërë kurrë një letër, s’është e imja!
Gazetarja dhe moderatorja e njohur e transmetuesit publik shqiptar, Blerta Tafani ka reaguar për Newsbomb.al në lidhje me letrën që pretendohet se ajo [...]
Berisha nga “ballkoni studio” shikon ëndrra si kryeministër 80 vjeçarë: Ky është shtatori i fundit që na gjen në opozitë!
Sali Berisha u shpreh optimist në mbledhjen e Këshillit Kombëtar të PD, duke thënë se ky është shtatori i fundit që ata janë në opozitë.
Në fjalën [...]
Skandal brenda RTSH! Gazetarja Blerta Tafani letër publike: Alfred Peza më kërkoi se*s! Pastaj…
Gazetarja e RTSH, Blerta Tafani përmes një letre drejtuar bordit të RTSH dhe kryetarit të saj, Leka Bungo akuzoi ish-drejtorin e RTSH, Alfred Peza për [...]