Category: Debat

1 280 281 282 283 284 1,623 2820 / 16225 POSTS
Kur arrinë  Salianji i GD-së t’i thotë mos ha m*t “haledrejtësisë” imagjinoni se çfarë i bëne Berisha , Meta dhe Rama!

Kur arrinë Salianji i GD-së t’i thotë mos ha m*t “haledrejtësisë” imagjinoni se çfarë i bëne Berisha , Meta dhe Rama!

Komisioni Hetimor për sistemin TIMS ka mbyllur punimet, ka qenë kryetari i tij i këtyij komisioni Babale Salianji, që doli në konferencë për mediat, [...]
“Si merret vendimi pa dijeninë e burrit”?! Meta nuk i ndal sulmet për “pabesinë” e Monit: Më ke mashtruar! Bashkëpunëtorët e SPAK përpjekje për bllokimin e PL para zgjedhjeve

“Si merret vendimi pa dijeninë e burrit”?! Meta nuk i ndal sulmet për “pabesinë” e Monit: Më ke mashtruar! Bashkëpunëtorët e SPAK përpjekje për bllokimin e PL para zgjedhjeve

Meta ka hedhur sërish akuza në drejtim të Kryemadhit për djegien e mandateve në vitin 2019, duke thënë se është mashtruar. Pa e përmendur me emër, Met [...]
Mbolli flokët apo mbaroi shkollën?! Këlliçi sulmon zyrën e BE në Tiranë dhe ish zëvendës Presidenten e Komisionit Europian: Mua më sulmuan kot se nuk kam diplomë në fushatë

Mbolli flokët apo mbaroi shkollën?! Këlliçi sulmon zyrën e BE në Tiranë dhe ish zëvendës Presidenten e Komisionit Europian: Mua më sulmuan kot se nuk kam diplomë në fushatë

Belind Këlliçi ka sulmuar ditën e sotme zyrën e BE-së në Tiranë, për arsyen se të hënën do ta hapet Kolegji i Europës. Nga protesta para Bashkisë së T [...]
Largimi i Alfred Pezës nga RTSH, habit Alketa Vejsiu: Të hoqën apo u dorëzove vetë?! Më ke prekur në plagën me të…

Largimi i Alfred Pezës nga RTSH, habit Alketa Vejsiu: Të hoqën apo u dorëzove vetë?! Më ke prekur në plagën me të…

Moderatorja e njohur, Alketa Vejsiu ka reaguar pas lajmit të dorëheqjes së Alfred Pezës nga drejtimi i Radio Televizionit Publik Shqiptar. Në një r [...]
Nisma parlamentare për të ndaluar euforinë e “dumanëve”: SHBA e BE sjellin misionet dhe përfaqësuesit e tyre në komisionin për Sundimin e Ligjit dhe Antikorrupsionin

Nisma parlamentare për të ndaluar euforinë e “dumanëve”: SHBA e BE sjellin misionet dhe përfaqësuesit e tyre në komisionin për Sundimin e Ligjit dhe Antikorrupsionin

Krahas këtyre dy misioneve, janë përcaktuar dhe pritet të mbërrijnë në Tiranë ekspertët e caktuar nga Këshilli i Europës dhe OSBE-së. Ekspertët ndë [...]
VIDEO/ Pas Kalasë, edhe  Lela flet se si do i rrëmbejnë armëve!

VIDEO/ Pas Kalasë, edhe Lela flet se si do i rrëmbejnë armëve!

Duket qartë se marrja e armëve nuk është një qëndrim i izoluar i Adriana Kalasë, por ngjan një qëndrim e mesazh politik. Brenda ditës, njeriu më i [...]
Ish-gjyqtari  “hajdar” Kosove: Më kërcënuan se thashë që shqiptarët shesin gratë tek serbët

Ish-gjyqtari “hajdar” Kosove: Më kërcënuan se thashë që shqiptarët shesin gratë tek serbët

Ish-gjyqtari sportiv Hajriz Hajdari i cili deklaroi gjatë një emisioni se në Shqipëri “edhe gratë i shesin për lekë te serbët”, ishte këtë të enjte në [...]
“Lehësit” e VV së Kurtit vazhdojnë sulmet ndaj shqiptarëve: Shqipëria ska as  futboll dhe as Rita Ora! Ne i kemi mësuar edhe të shajnë!

“Lehësit” e VV së Kurtit vazhdojnë sulmet ndaj shqiptarëve: Shqipëria ska as futboll dhe as Rita Ora! Ne i kemi mësuar edhe të shajnë!

Pas deklaratës absurde të aktorit Osman Azemi, i cili tha se shqiptarët e Shqipërisë janë xhelozë për ata të Kosovës pasi sipas tij nuk kanë emra të n [...]
Meta festoi ditëlindjen me ajkën e krimit! Avokati Kara bën deklaratën e fortë: Erdhën brekë grisur nga fshati e u bënë miliarderë!

Meta festoi ditëlindjen me ajkën e krimit! Avokati Kara bën deklaratën e fortë: Erdhën brekë grisur nga fshati e u bënë miliarderë!

Muaji gusht dhe ky fillim shtatori është shënjuar me ngjarje të rënda kriminale nga veriu në jug. Avokati Romeo Kara dhe eksperti i sigurisë Faik Bash [...]
1 280 281 282 283 284 1,623 2820 / 16225 POSTS