Category: Debat

1 288 289 290 291 292 1,623 2900 / 16227 POSTS
Morali fake i gazetarëve inkuizitorë që janë opozitarë në Tiranë dhe qeveritarë në Prishtinë

Morali fake i gazetarëve inkuizitorë që janë opozitarë në Tiranë dhe qeveritarë në Prishtinë

Debati që shpërtheu në Kosovë rreth lajmeve të rreme të prodhuara nga një portal boshnjak dhe të transmetuar nga RTK, nxjerr në pah edhe një herë rapo [...]
Basha-Berisha, paratë në gjyq: Range Rover pret të zotin në parking, i braktisur nga Luli por edhe nga Saliu majë ballkonit!

Basha-Berisha, paratë në gjyq: Range Rover pret të zotin në parking, i braktisur nga Luli por edhe nga Saliu majë ballkonit!

Kjo është pamja që te ofron këtë mes gushti selia e Partisë Demokratike, e cila po behet gati të hyje ne vitin e 12 e saj ne opozitë. Një baner me [...]
A është i jetueshëm më ky vend⁉️ Gazetari i përgjigjet “lehësit” pa kolibe Ylli Manjani

A është i jetueshëm më ky vend⁉️ Gazetari i përgjigjet “lehësit” pa kolibe Ylli Manjani

Nga Denis Dyrnjaja Ylli Manjani përmes një statusi në Facebook ka adresuar disa pyetje, të cilat krijojnë një tablo për gjendjen e Shqipërisë sot s [...]
Adi Krasta trazon Prishtinën mediatike: “Disidenti” i Edi Ramës në Shqipëri, që u bë servil i Dejona Mihalit të Bin Kurtit

Adi Krasta trazon Prishtinën mediatike: “Disidenti” i Edi Ramës në Shqipëri, që u bë servil i Dejona Mihalit të Bin Kurtit

Një fortunë reagimesh, kritikash, e pse jo dhe ofendimesh ka shpërthyer në Kosovë kundër gazetarit dhe moderatorit nga Tirana, Adi Krasta, që mban një [...]
Meloni vilë në Palasë? Kryeministrja italiane: Një shpifje e ndyrë, kurrë nuk e kam menduar!

Meloni vilë në Palasë? Kryeministrja italiane: Një shpifje e ndyrë, kurrë nuk e kam menduar!

Kryeministrja italiane Giorgia Meloni ka përgënjeshtruar lajmin se po planifikon të blejë vilë në Palasë. Lajmin e ka bërë të ditur gazeta e njohur [...]
VIDEO/ Braçe diskretiton oficerin e krimeve në Lushnje: Ore idiot i vonuar mëso ligjet, mjaft terrorizuat qytetarët! Tani nuk duhet leje për të riparuar apo rindërtuar çatinë

VIDEO/ Braçe diskretiton oficerin e krimeve në Lushnje: Ore idiot i vonuar mëso ligjet, mjaft terrorizuat qytetarët! Tani nuk duhet leje për të riparuar apo rindërtuar çatinë

Deputeti Erion Braçe i është kundërvënë oficerit të Krimeve në Lushnje, pasi ky i fundit ka arrestuar një qytetar pasi po riparonte çatinë e banesës. [...]
“Shqipëria na ka fyer dhe ne po e durojmë”! Broçkulla nga ish-ambasadori grek në Tiranë që i ka mbetur ora në 92-shin: Duhet të ndryshojmë qendrim

“Shqipëria na ka fyer dhe ne po e durojmë”! Broçkulla nga ish-ambasadori grek në Tiranë që i ka mbetur ora në 92-shin: Duhet të ndryshojmë qendrim

Ish-ambasadori grek në Tiranë, Alexandros Mallias, i shtohet listës së diplomatëve dhe studiuesve grekë që mendojnë se qëndrimi i Greqisë ndaj Tiranës [...]
Më në fund plaku i ballkonit e gjeti “helmin”! Furrat në Kurum, ai i kërkon mbetjet në tunel

Më në fund plaku i ballkonit e gjeti “helmin”! Furrat në Kurum, ai i kërkon mbetjet në tunel

E vërteta është më e mirë se çdo tym plehrash që djeg Rama dhe Berisha bashkë. Prej disa ditësh disa media në Shqipëri dhe më shumë jashtë Shqipëri [...]
Mero Baze: Fantazmat e mbetjeve toksike të politikes shqiptare

Mero Baze: Fantazmat e mbetjeve toksike të politikes shqiptare

Një lajm i rremë që synon të ngallë panik dhe që rrezikon paqen sociale, i artikuluar me qëllime politike, në kulmin e një sezoni turistik, nuk është [...]
Humor i zi maskarenjshë!  Ylli Manjani revoltohet me policin e patrullës në Pogradec…nuk ka bërë “ekspertizën”  dhe sulmon pa asnjë arsye policinë: Kjo polici është zhytur deri në fyt, në m**!

Humor i zi maskarenjshë! Ylli Manjani revoltohet me policin e patrullës në Pogradec…nuk ka bërë “ekspertizën” dhe sulmon pa asnjë arsye policinë: Kjo polici është zhytur deri në fyt, në m**!

Ylli Manjani një lehës si disa lehsa që rrinë pas gardhit të antishtetit marrin përsipër të mashtrojnë publikisht falë mediave sociale ku mund të hanë [...]
1 288 289 290 291 292 1,623 2900 / 16227 POSTS