Category: Debat
Kreshnik Spahiu: Protesta e opozitës para Bashkisë së Tiranës me një çetë me 30 vetë për zgjedhjet në Bashkinë e Himarës është më qesharake në historinë e PD
Juristi Kreshnik Spahiu komentoi protestën e djeshme të opozitës e cila mbahet çdo javë para dyerve të bashkisë së Tiranës, ndonëse numri i protestues [...]
Meta që nuk e di se ku është vetë tregon përralla në Tropojë: 200 euro për lopë, 60 euro për çdo dele e dhi, 10 mijë euro grant
Ilir Meta, ka zhvilluar dje një takim me strukturat në Tropojë, duke folur për keqqeverisjen dhe premtuar subvencione deri në trefish të larta në bujq [...]
Humbja e votave të të djathtëve është sfidë për ty, Flamur. Përgjigju!
Nga Ardit Bido
I dashur Flamur,
Ky gusht, fatmirësisht, më ka gjetur mirë nga ana shëndetësore, por rastësisht e nisa muajin duke i shkruar një [...]
“Flokëmbjelluri” Belo ka në dorë “fatin” e Ramës dhe të Veliajt! Mua nuk më blen dot njeri: Misioni i Altin Dumanit është të shpëtojë Erion Veliaj dhe Edi Ramën nga burgu por…
Belind Këlliçi tha se dy zhvillime tronditëse të kohëve të fundit kanë nxjerrë zbuluar SPAK-un si organizatë partnere e PS-së.
Në fund të fjalës së [...]
Kaluan të tretat “të rroni vet”… Himara i’u ka lënë shëndetin!
Çudia më e madhe, tre ditë zgjat në Shqipëri.
Të katërtën pastaj, nuk merret më njeri me të dhe jeta vazhdon normalisht.
Këtë gjë e di fare mirë [...]
Berat Buzhala: Kërkesa e Kosovës për ekstradimin e Noyz-it më shumë po duket kërkesë politike
Kerkesa e Kosoves per ekstradim te Nojzit ma shume po duket kerkese politike, se sa kerkese per me e kenaqe drejtesine.
E njejta ceshtje mundet me [...]
Kush po blen prona në Shqipëri? Shitjet kapin vlerën e 350 mln euro në 3 muaj
Viti 2024 ka nisur me një ngadalësim të transaksioneve në tregun e pronave. Nga janari deri në mars, shit-blerjet kapën një vlerë të përgjithshme 35.6 [...]
Ç’të bëjmë më shumë ne përballë Ramës?
Në opozitë tashmë janë pajtuar me idenë se përballë Edi Ramës nuk fitojnë dot më.
Dhe meqë nuk e mundin dot, se ai blen, vjedh, korrupton, bën pres [...]
Basti i dhëndrit të Trump me projektet në Shqipëri dhe Serbi (e bija pushime në Qeparo)
Jared Kushner, dhëndri i ish-Presidentit amerikan Donald Trump duket i vendosur për të çuar përpara projektin e tij luksoz me hotele dhe apartamente p [...]
Deputeti me kobure sulmon qytetarin dhe i nxjerr kartën e identitetit: Këta morën nga 500 euro për të votuar Vangjel Tavon
Ish-deputeti me kobure, Gent Strazimiri, ka publikuar kartën e identitetit të një qytetari, që sipas tij ka ndërruar të dhënat dhe është bërë "grek".
[...]