Category: Debat

1 292 293 294 295 296 1,623 2940 / 16228 POSTS
Kreshnik Spahiu: Protesta e opozitës para Bashkisë së Tiranës me një çetë me 30 vetë për zgjedhjet në Bashkinë e Himarës është më qesharake në historinë e PD

Kreshnik Spahiu: Protesta e opozitës para Bashkisë së Tiranës me një çetë me 30 vetë për zgjedhjet në Bashkinë e Himarës është më qesharake në historinë e PD

Juristi Kreshnik Spahiu komentoi protestën e djeshme të opozitës e cila mbahet çdo javë para dyerve të bashkisë së Tiranës, ndonëse numri i protestues [...]
Meta që nuk e di se ku është vetë tregon përralla në Tropojë: 200 euro për lopë, 60 euro për çdo dele e dhi, 10 mijë euro grant

Meta që nuk e di se ku është vetë tregon përralla në Tropojë: 200 euro për lopë, 60 euro për çdo dele e dhi, 10 mijë euro grant

Ilir Meta, ka zhvilluar dje një takim me strukturat në Tropojë, duke folur për keqqeverisjen dhe premtuar subvencione deri në trefish të larta në bujq [...]
Humbja e votave të të djathtëve është sfidë për ty, Flamur. Përgjigju!

Humbja e votave të të djathtëve është sfidë për ty, Flamur. Përgjigju!

Nga Ardit Bido I dashur Flamur, Ky gusht, fatmirësisht, më ka gjetur mirë nga ana shëndetësore, por rastësisht e nisa muajin duke i shkruar një [...]
“Flokëmbjelluri” Belo ka në dorë “fatin” e Ramës dhe të Veliajt! Mua nuk më blen dot njeri:  Misioni i Altin Dumanit është të shpëtojë Erion Veliaj dhe Edi Ramën nga burgu por…

“Flokëmbjelluri” Belo ka në dorë “fatin” e Ramës dhe të Veliajt! Mua nuk më blen dot njeri: Misioni i Altin Dumanit është të shpëtojë Erion Veliaj dhe Edi Ramën nga burgu por…

Belind Këlliçi tha se dy zhvillime tronditëse të kohëve të fundit kanë nxjerrë zbuluar SPAK-un si organizatë partnere e PS-së. Në fund të fjalës së [...]
Kaluan të tretat “të rroni vet”… Himara i’u ka lënë shëndetin!

Kaluan të tretat “të rroni vet”… Himara i’u ka lënë shëndetin!

Çudia më e madhe, tre ditë zgjat në Shqipëri. Të katërtën pastaj, nuk merret më njeri me të dhe jeta vazhdon normalisht. Këtë gjë e di fare mirë [...]
Berat Buzhala: Kërkesa e Kosovës për ekstradimin e Noyz-it më shumë po duket kërkesë politike

Berat Buzhala: Kërkesa e Kosovës për ekstradimin e Noyz-it më shumë po duket kërkesë politike

Kerkesa e Kosoves per ekstradim te Nojzit ma shume po duket kerkese politike, se sa kerkese per me e kenaqe drejtesine. E njejta ceshtje mundet me [...]
Kush po blen prona në Shqipëri? Shitjet kapin vlerën e 350 mln euro në 3 muaj

Kush po blen prona në Shqipëri? Shitjet kapin vlerën e 350 mln euro në 3 muaj

Viti 2024 ka nisur me një ngadalësim të transaksioneve në tregun e pronave. Nga janari deri në mars, shit-blerjet kapën një vlerë të përgjithshme 35.6 [...]
Ç’të bëjmë më shumë ne përballë Ramës?

Ç’të bëjmë më shumë ne përballë Ramës?

Në opozitë tashmë janë pajtuar me idenë se përballë Edi Ramës nuk fitojnë dot më. Dhe meqë nuk e mundin dot, se ai blen, vjedh, korrupton, bën pres [...]
Basti i dhëndrit të Trump me projektet në Shqipëri dhe Serbi (e bija pushime në Qeparo)

Basti i dhëndrit të Trump me projektet në Shqipëri dhe Serbi (e bija pushime në Qeparo)

Jared Kushner, dhëndri i ish-Presidentit amerikan Donald Trump duket i vendosur për të çuar përpara projektin e tij luksoz me hotele dhe apartamente p [...]
Deputeti me kobure sulmon qytetarin dhe i nxjerr kartën e identitetit: Këta morën nga 500 euro për të votuar Vangjel Tavon

Deputeti me kobure sulmon qytetarin dhe i nxjerr kartën e identitetit: Këta morën nga 500 euro për të votuar Vangjel Tavon

Ish-deputeti me kobure, Gent Strazimiri, ka publikuar kartën e identitetit të një qytetari, që sipas tij ka ndërruar të dhënat dhe është bërë "grek". [...]
1 292 293 294 295 296 1,623 2940 / 16228 POSTS