Category: Debat
Nëse Trump do të zgjidhet President, Hashim Thaçit do shpallet i pafajshëm nga Haga
Opinioni ishte mbartur me teorinë që një vendim gjykatë do ja heqi të drejtën Trump. Sot një gjykatë federale në Florida ka pranuar kërkesën e Trump [...]
Humor nga Luçi Boçi: Trump dhe Sali Berishën duan t’i eleminojnë, por ata i mbron Zoti!
Gjithë delirantët e PD-së, kanë filluar që prej ditës së djeshme, të heqin paralele mes atentatit ndaj Donald Trump, dhe Sali Berishës.
Atyre iu ës [...]

“Shty ta shtyjmë u bë kjo punë”! Në pritje të verdiktit të Apelit që ka katër vite që e tall Salianji me manovra qesharake
Deputeti Ervin Salianji ndërron avokatët me të cilët do të përfaqësohet në Apel.
Në seancën e radhës në këtë gjykatë, ku deputeti kundërshton dënim [...]
A e kanë braktisur vërtet Shqipërinë pushuesit nga Kosova? Ja e vërteta!
Vendi ynë ka shënuar një rekord të ri turistësh të huaj në 6 muajt e parë të këtij viti. Që prej muajit janar, Shqipërinë e kanë vizituar në total 4.5 [...]
VIDEO LAJM/ “Demenca” apo mosha dhe përballja me drejtësinë bëjnë të vetën!
Opozita zhvilloi mbrëmë një protestë para Kryeministrisë për të kërkuar qeveri teknike dhe lirimin e Sali Berishës, ku nuk munguan skenaret e dhunës.
[...]
Berisha ankohet në Strasburg: Më lironi ju se drejtësia shqiptare nuk më dëgjon…kur e shaj
Sali Berisha i është drejtuar Strasburgut në krye të gjashtë muajve arrest shtëpiak dhe të një seriali të gjatë kërkesash në Shqipëri, që të gjitha të [...]
VIDEO/ Një deklaratë e sinqertë, e Flamur Nokës
Flamur Noka, i ftuar dy ditë më parë në A2 CNN, ka bërë një deklaratë të sinqertë, që tregon se ata i thonë burgut hapur, veç të vjedhin sa më shumë l [...]
Sali Berisha në delir majë ballkonit: Dje e drodhëm nga themelet regjimin e Ramës! Në Tiranë ndodhi një cunam i paparë ndonjëherë
Sali Berisha ka shprehur mirënjohjen e tij ndaj çdo qytetari që protestoi mbrëmjen e djeshme për hallin e tij të Metës Monikës Xenit, Gitës e Abit.
[...]
FOTOLAJM/ Përse i duhen kaq shumë badigardë Shkëlzen Berishës?
Roland Bejko kishte bërë një vëzhgim të drejtë, që u anashkalua një ditë më parë: Përse Shkëlzen Berisha shoqërohet nga një tufë badigardësh?
Në pr [...]
Lajmi i fundit/ Askush nuk e priste: Beleri dio lejohet të dalë nga qelia e burgut, të hënën…
Burime nga drejtoria e burgjeve i konfirmuan gazetarit të Top Channel Muhamed Veliu se është miratuar leja që ai të udhëtojë e të bëjë betimin pasi nu [...]