Category: Debat

1 301 302 303 304 305 1,624 3030 / 16231 POSTS
Populli shqiptar, prostitutë! Mësuesja e skandalit, në foltoren e protestës së PD

Populli shqiptar, prostitutë! Mësuesja e skandalit, në foltoren e protestës së PD

Një nga personat e zgjedhur për të mbajtur fjalim para kryeministrisë në protestën e Partisë Demokratike ishte mësuesja e Gjuhë Letërsisë në Lezhë Don [...]
Spahiu: Kulmi imoralitetit, 30 vjet protestuan kundër Metës, sot e brohorisnin si hero

Spahiu: Kulmi imoralitetit, 30 vjet protestuan kundër Metës, sot e brohorisnin si hero

Juristi Kreshnik Spahiu komentoi në Frontline për Marsela Karapançon protestën e sotme të Partisë Demokratike përpara kryeministrisë ku u hodhën dhe m [...]
VIDEO/ “Varfëria” ulur këmbëkryq në oborrin e SHQUP! Militantët e Berishës në protestë me “karroca” nga dhjetra mijëra euro

VIDEO/ “Varfëria” ulur këmbëkryq në oborrin e SHQUP! Militantët e Berishës në protestë me “karroca” nga dhjetra mijëra euro

Opozita ka thirrur protestë para Kryeministrisë. Për t’iu bashkuar kësaj proteste Berisha ka thirrur edhe militantët nëpër rrethe. Vetë Berisha ka [...]
“Nën dritën e qirinjve”! Dalin pamjet nga darka në Shtëpinë e Bardhë: Rama krah bashkëshortes dhe liderëve të tjerë të vendeve të NATO-s (Foto)

“Nën dritën e qirinjve”! Dalin pamjet nga darka në Shtëpinë e Bardhë: Rama krah bashkëshortes dhe liderëve të tjerë të vendeve të NATO-s (Foto)

Kryeministri Edi Rama ka ndarë në rrjetet sociale disa foto të realizuara darkës së zhvilluar në Shtëpinë e Bardhë. Në këtë dakë kanë marrë pjesë u [...]
Kush dërgonte letrat e fshehta për “Nobelin” e Kadaresë? Shkrimtarja suedeze jep mesazhin e fortë: Mos vdisni pa e lexuar

Kush dërgonte letrat e fshehta për “Nobelin” e Kadaresë? Shkrimtarja suedeze jep mesazhin e fortë: Mos vdisni pa e lexuar

Shkrimtarja suedeze Kajsa Ekis Ekman e ftuar në “Zona Zero” në Top News, foli për kolosin e letrave shqipe Ismail Kadarenë, i cili u nda nga jeta më 1 [...]
“Merrja lekët qenit”! Ylli Manjani i alarmuar: SPAK,  prokurori apo  bandë gjobvënsish?! Ke abuzuar 50 mij leke të marin 500 mijë! Qeveria drejt të njëjtës strategjie

“Merrja lekët qenit”! Ylli Manjani i alarmuar: SPAK, prokurori apo bandë gjobvënsish?! Ke abuzuar 50 mij leke të marin 500 mijë! Qeveria drejt të njëjtës strategjie

Ish-ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani në një intervistë për Adi Krastën, duke folur mbi sekuestrimet e pasurisë nga Prokuroria dhe në veçanti SPAK-u [...]
Zgjedhjet në Himarë, 9 ditë fushatë zgjedhore, nis më 26 korrik! Partitë afat deri më datë 22 për kandidatin! PS garon me Tavon, PD ende pa emër

Zgjedhjet në Himarë, 9 ditë fushatë zgjedhore, nis më 26 korrik! Partitë afat deri më datë 22 për kandidatin! PS garon me Tavon, PD ende pa emër

Pasi Presidenti Bajram Begaj dekretoi 4 gushtin si datë për mbajtjen e zgjedhjeve në Himarë, KQZ ka publikuar pr.vendimin për organizimin dhe administ [...]
Prononcimi i BE-së për rastin e Beqajt:  BE-ja ka mjete dhe procedura në dispozicion te saj për të mbrojtur interesat e veta financiare!

Prononcimi i BE-së për rastin e Beqajt: BE-ja ka mjete dhe procedura në dispozicion te saj për të mbrojtur interesat e veta financiare!

Delegacioni i Bashkimit Europian ka reaguar pas arrestimit të ish-ministrit Ilir Beqaj për korrupsion me fondet e BE në SASPAC. Në një reagim për R [...]
1 301 302 303 304 305 1,624 3030 / 16231 POSTS