Category: Debat

1 303 304 305 306 307 1,624 3050 / 16231 POSTS
Rama reagon që në mëngjes: E morëm në dorë vendin “copë e çikë” …

Rama reagon që në mëngjes: E morëm në dorë vendin “copë e çikë” …

Prej datës 1 korrik, me vendim qeverie do të hyjë në fuqi rritja e pagave për 30 mijë punonjës të sistemit arsimor. Kryeministri i vendit, Edi Rama [...]
Rama ndan titujt e pronësive të banesave në Theth: Njofton faljen e gjobave për ndërtimet pa leje

Rama ndan titujt e pronësive të banesave në Theth: Njofton faljen e gjobave për ndërtimet pa leje

Kryeministri Edi Rama ka dorëzuar titujt e pronësisë së shtëpive në Theth dhe në disa zona të tjera të Veriut ditën e sotme. Rama u shpreh se gjith [...]
Juristja për ligjin e dekriminalizimit: Një “exspulse” nga BE ka hequr mandate deputeti dhe të zgjedhurish vendor! Kush u tall me “expulsin amerikan non grata” duke mos e zbatuar ligjin për Berishën?!

Juristja për ligjin e dekriminalizimit: Një “exspulse” nga BE ka hequr mandate deputeti dhe të zgjedhurish vendor! Kush u tall me “expulsin amerikan non grata” duke mos e zbatuar ligjin për Berishën?!

Për juristen Brizida Gjikondi, është e shëmtuar dhe e pamoralshme që Sali Berisha të vazhdojë të ushtrojë mandatin e deputetit edhe pse ndodhet në “ar [...]
Veliaj në Davos, vlerësohet për transformimin e Tiranës: “Shembull i ndryshimit me guxim dhe kreativitet

Veliaj në Davos, vlerësohet për transformimin e Tiranës: “Shembull i ndryshimit me guxim dhe kreativitet

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj ishte i ftuar në samitin prestigjioz, "Klosters Forum", i mbajtur në Davos të Zvicrës, ku ndau me të pran [...]
“Foto sa një mijë fjalë, prill 2021″! Açka i nxjerr “bojën” koleges Ina Zhupa: Paçavura romantike, flirtonte dhe me Nokën

“Foto sa një mijë fjalë, prill 2021″! Açka i nxjerr “bojën” koleges Ina Zhupa: Paçavura romantike, flirtonte dhe me Nokën

Deputetja demokrate, Flutura Açka, përmes një postimi një rrjetet sociale, ka sulmuar një nga koleget e saj. Duke publikuar një foto të tri viteve [...]
Revolta e Elton Dedës: Ju qofshi, që na nxirrni këto bibat që flasin veç budallallëqe

Revolta e Elton Dedës: Ju qofshi, që na nxirrni këto bibat që flasin veç budallallëqe

Këngëtari i njohur Elton Deda, ka kritikuar emisionet sportive në vend, të cilat që prej nisjes së Europianit janë të përnatshme në çdo television. [...]
Bledi Mane: Vjehrri i Adriatik Lapajt më kërkon t’i jap 30 milionë lekë pse e quaj kriminel

Bledi Mane: Vjehrri i Adriatik Lapajt më kërkon t’i jap 30 milionë lekë pse e quaj kriminel

Ka qenë kryetar i gjykatës së Sarandës. Iu nënshtrua procesit të vettingut dhe nuk e kaloi dot. Edhe në shkallë të parë, edhe në Apel ia damkosën të n [...]
Vlora Hyseni nuk u paraqit në Komisionin e TIMS, ja ku ndodhet drejtoresha e SHISH

Vlora Hyseni nuk u paraqit në Komisionin e TIMS, ja ku ndodhet drejtoresha e SHISH

Drejtoresha e SHISH, Vlora Hyseni nuk mori pjesë në Komisionin e Posaçëm të TIMS sot pasi u takua me asistentin e Sekretarit të Përgjithshëm të NATO-s [...]
Rama sqaron mashtrimet e prokurorisë! “Gazetarët nuk prodhojnë e s’kanë si nxjerrin sekret hetimor”: Merruni me burimin e stafit tuaj

Rama sqaron mashtrimet e prokurorisë! “Gazetarët nuk prodhojnë e s’kanë si nxjerrin sekret hetimor”: Merruni me burimin e stafit tuaj

"E drejta e informimit nuk është sekret hetimor, përfitoj nga rasti se shoh avokaten e popullit rastin e një gazetari u keqtrajtua për nxjerrjen e s [...]
“Nuk kam pirë asgjë! Legjenda Mateus: Shqiptarët ishin më të mirë se spanjollët…

“Nuk kam pirë asgjë! Legjenda Mateus: Shqiptarët ishin më të mirë se spanjollët…

Legjenda e futbollit gjerman, Lotar Mateus ka vlerësuar lartë Kombëtaren shqiptare në ndeshjen me Spanjën. Pas eliminimit, Meteus thotë se Shqipëri [...]
1 303 304 305 306 307 1,624 3050 / 16231 POSTS