Category: Debat

1 305 306 307 308 309 1,624 3070 / 16231 POSTS
Këlliçi faturino i  “autobuzit” të Berishës: Si mund të na bëjë moral ne SHBA-ja, drejtësia angleze nuk është serioze (ne kemi Gjin Gjonin)?!

Këlliçi faturino i “autobuzit” të Berishës: Si mund të na bëjë moral ne SHBA-ja, drejtësia angleze nuk është serioze (ne kemi Gjin Gjonin)?!

Ish-kandidati i PD për Bashkinë e Tiranës, Belind Këlliçi, i njohur si Belo Ezmeri dhe humbës me 60 mijë vota, reagoi në lidhje me përgjigjen që ktheu [...]
Hetimi parlamentar për kontratat në shëndetësi, deputetët e PS kallëzojnë audituesin e KLSH: Refuzoi të dëshmonte në komision

Hetimi parlamentar për kontratat në shëndetësi, deputetët e PS kallëzojnë audituesin e KLSH: Refuzoi të dëshmonte në komision

Deputetët e mazhorancës, anëtarë të Komisionit Hetimor Parlamentar lidhur me sherbimet publike të sterilizimit dhe të Check-up në shëndetësi kanë depo [...]
Thirrja e Metës për të kapur armët! Avokati Romeo Kara zbulon hallin e Metës: Në tmerr pa fund deri sa t’i vijë fundi …i tmerrshëm

Thirrja e Metës për të kapur armët! Avokati Romeo Kara zbulon hallin e Metës: Në tmerr pa fund deri sa t’i vijë fundi …i tmerrshëm

Avokati Romeo Kara, komentoi veprimet e fundit të kryetarit të Partisë së Lirisë, i cili bëri thirrje banorëve të Roskovecit për t’u armatosur, me qël [...]
Kryeministri holandez në largim Mark Rutte pritet të jetë kreu i ardhshëm të NATO-s, Hungaria dhe Sllovakia heqin veton ndaj tij

Kryeministri holandez në largim Mark Rutte pritet të jetë kreu i ardhshëm të NATO-s, Hungaria dhe Sllovakia heqin veton ndaj tij

Kryeministri holandez Mark Rutte mund të bëhet së shpejti kreu i ardhshëm i aleancës ushtarake të NATO-s, pasi së fundmi ka siguruar edhe mbështetjen [...]
Për ata që nuk e dinë dhe ata poshtë ballkonit se kush e dënoi Berishën?!  SIAC është Gjykatë e Lartë Speciale

Për ata që nuk e dinë dhe ata poshtë ballkonit se kush e dënoi Berishën?! SIAC është Gjykatë e Lartë Speciale

Cili është ligji që i lejon Mbretërisë së Bashkuar të arrestojë ose të deportojë të dyshuar për terrorizëm të huaj pa gjyq dhe si funksionon ai? Në [...]
Profesori i “hartimeve” Agron Gjekmarkaj fillon lëpirjen, bënë të verbrin: Unë i besoj Berishës, jo Londrës! Ku i keni faktet që ai është i korruptuar? Qytetarët i vendosin “syze”

Profesori i “hartimeve” Agron Gjekmarkaj fillon lëpirjen, bënë të verbrin: Unë i besoj Berishës, jo Londrës! Ku i keni faktet që ai është i korruptuar? Qytetarët i vendosin “syze”

Agron Gjekmarkaj ka komentuar vendimin e një dite më parë për Sali Berishës, që nuk iu hoq “non grata” nga Britania e Madhe. “Gjykata angleze sado [...]
Më në fund  e gjetën shpëtimin foltoristët e “pamposhtur”: Ore është komision, jo gjykatë…

Më në fund e gjetën shpëtimin foltoristët e “pamposhtur”: Ore është komision, jo gjykatë…

Sali Berisha e ka humbur betejën, për t’iu hequr “non grata” nga Britania e Madhe. Por mediat dhe njerëzit e tij janë të revoltuar me një fakt: ven [...]
VIDEO/ Saliu i II-të: Lazarati vendim im politik?! Akuza e rëndë: Kolumbia e Shqipërisë prodhonte 900 ton hashash në vit! Noka, Basha, Berisha menaxhonin kartelin e drogës

VIDEO/ Saliu i II-të: Lazarati vendim im politik?! Akuza e rëndë: Kolumbia e Shqipërisë prodhonte 900 ton hashash në vit! Noka, Basha, Berisha menaxhonin kartelin e drogës

E kisha vendim politik që të mos ndërhyja në Lazarat, jo si Rama që ndërhyri me forcë, ishte deklarata e Berishës që vetëm për këte duhet të ishte pas [...]
“Mobilizoni ata që jetojnë jashtë”! Meta merr varenë kundër TEC-it në Roskovec: Rrëmbeni armët! Mua këtu më keni me kallash në dorë

“Mobilizoni ata që jetojnë jashtë”! Meta merr varenë kundër TEC-it në Roskovec: Rrëmbeni armët! Mua këtu më keni me kallash në dorë

Ilir Meta, ka shkuar sot në Roskovec ku po zhvillon takim me banorët. Në fund të fjalës së tij kreu i PL mori varrenë duke goditur piketat ku do të [...]
1 305 306 307 308 309 1,624 3070 / 16231 POSTS