Category: Debat
Sali Berisha si Enver Hoxha, partinë ia lë Argitës! Harron që edhe ajo është non grata
Spartak Ngjela i ftuar në Report Tv thotë se Sali Berisha nëse dënohet penalisht ikën nga politika dhe partinë do ia lërë vajzës së tij, Argita Berish [...]
“Divorci Meta-Kryemadhi jo lojë, të dy drejt burgut”, Halit Valteri: Telefoni i Monikës ‘mollë sherri’ mes çiftit
Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta konfirmoi disa ditë më parë se po divorcohet nga bashkëshortja e tij, Monika Kryemadhi. Ai bëri me dije se kishte [...]
Trondit juristi Romeo Kara: Operacioni ‘Metamorfoza’ është bërë posaçërisht nga SPAK për të shkuar te Ilir Meta! Shumë shpejt do të kemi komunikim akuze
Avokati i njohur, Romeo Kara ka komentuar situatën politike në vend. Fillimisht zoti Kara e ka ndalur theksin tek veprimet e fundit të presidentit të [...]
Veliaj për protestat e opozitës: “Vijnë dhe thonë ‘lironi babin’, por Saliun nuk e kam mbyllur unë në Bashki”
Drejtuesi Politik i PS për Qarkun e Tiranës, Erion Veliaj komentoi protestat e dhunshme të opozitës para Bashkisë së Tiranës për lirimin e Sali Berish [...]
“Shpëtimtari” Basha betohet: Nuk i lëmë demokratët në mëshirën e hallit të Berishës!
Lulzim Basha ka zhvilluar pasditen e sotme një takim me drejtuesit politik të qarkut të Elbasanit për të shpalosur hapat e mëtejshme të demokratëve eu [...]
“Lotët çurg”! Ilir Meta “mallëngjen” ushtarët e Partisë së Lirisë: Po prish familjen për Shqiprinë dhe shqiptarët për kauzat e mia për demokraci!
Ilir Meta ka folur sot në mbledhjen e kryesisë së kësaj force politike lidhur me vendimin e tij për t’u divorcuar nga bashkëshortja.
Ai tha se marr [...]
Veliaj ironizon Bashën e Këlliçin: Njëri lyente flokët, tjetri aq sa mbjell flokë në kokë ne kemi bërë shkolla
Kryebashkiaku i Tiranës ka ironizuar Rithemelimin dhe Partinë e Lirisë teksa tha se “sa goma djegin ata, ne kemi ndërtuar shkolla të reja”.
Ndërsa [...]
Si Monika e paralajmëroi 2 muaj më parë divorcin me Metën
“Kemi një raport të ngrirë bashkëshortor”. Këto ishin fjalët e Monika Kryemadhit vetëm 2 muaj më parë në një intervistë që pati në emisionin “Opinion” [...]
Prej 4 muajësh në hotel! Ilir Meta deklaron: Monika Kryemadhi është ish-bashkëshortja ime! Sot kam ndjekur rrugën juridike dhe kam njoftuar djalin
Ilir Meta ka njoftuar zyrtarisht divorcin nga Monika Kryemadhi, bashkëshorten e tij si dhe partneren politike prej rreth 30 vitesh dhe prindër të tre [...]
Ilir Meta flet përçart, ja gafa që bëri në daljen live
Problemet me drejtësinë e kanë bërë Ilir Metën që të humbasë sensin e kohës dhe të flasë përçart në mbledhjet live.
Gjatë një aktiviteti të PL-së, [...]