Category: Debat

1 304 305 306 307 308 1,624 3060 / 16231 POSTS
Sali Berisha si Enver Hoxha, partinë ia lë Argitës! Harron që edhe ajo është non grata

Sali Berisha si Enver Hoxha, partinë ia lë Argitës! Harron që edhe ajo është non grata

Spartak Ngjela i ftuar në Report Tv thotë se Sali Berisha nëse dënohet penalisht ikën nga politika dhe partinë do ia lërë vajzës së tij, Argita Berish [...]
“Divorci Meta-Kryemadhi jo lojë, të dy drejt burgut”, Halit Valteri: Telefoni i Monikës ‘mollë sherri’ mes çiftit

“Divorci Meta-Kryemadhi jo lojë, të dy drejt burgut”, Halit Valteri: Telefoni i Monikës ‘mollë sherri’ mes çiftit

Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta konfirmoi disa ditë më parë se po divorcohet nga bashkëshortja e tij, Monika Kryemadhi. Ai bëri me dije se kishte [...]
Trondit juristi Romeo Kara: Operacioni ‘Metamorfoza’ është bërë posaçërisht nga SPAK për të shkuar te Ilir Meta! Shumë shpejt do të kemi komunikim akuze

Trondit juristi Romeo Kara: Operacioni ‘Metamorfoza’ është bërë posaçërisht nga SPAK për të shkuar te Ilir Meta! Shumë shpejt do të kemi komunikim akuze

Avokati i njohur, Romeo Kara ka komentuar situatën politike në vend. Fillimisht zoti Kara e ka ndalur theksin tek veprimet e fundit të presidentit të [...]
Veliaj për protestat e opozitës: “Vijnë dhe thonë ‘lironi babin’, por Saliun nuk e kam mbyllur unë në Bashki”

Veliaj për protestat e opozitës: “Vijnë dhe thonë ‘lironi babin’, por Saliun nuk e kam mbyllur unë në Bashki”

Drejtuesi Politik i PS për Qarkun e Tiranës, Erion Veliaj komentoi protestat e dhunshme të opozitës para Bashkisë së Tiranës për lirimin e Sali Berish [...]
“Shpëtimtari” Basha betohet: Nuk i lëmë demokratët në mëshirën e hallit të Berishës!

“Shpëtimtari” Basha betohet: Nuk i lëmë demokratët në mëshirën e hallit të Berishës!

Lulzim Basha ka zhvilluar pasditen e sotme një takim me drejtuesit politik të qarkut të Elbasanit për të shpalosur hapat e mëtejshme të demokratëve eu [...]
“Lotët çurg”! Ilir Meta  “mallëngjen” ushtarët e Partisë së Lirisë: Po prish familjen për Shqiprinë dhe shqiptarët për kauzat e mia për demokraci!

“Lotët çurg”! Ilir Meta “mallëngjen” ushtarët e Partisë së Lirisë: Po prish familjen për Shqiprinë dhe shqiptarët për kauzat e mia për demokraci!

Ilir Meta ka folur sot në mbledhjen e kryesisë së kësaj force politike lidhur me vendimin e tij për t’u divorcuar nga bashkëshortja. Ai tha se marr [...]
Veliaj ironizon Bashën e Këlliçin: Njëri lyente flokët, tjetri aq sa mbjell flokë në kokë ne kemi bërë shkolla

Veliaj ironizon Bashën e Këlliçin: Njëri lyente flokët, tjetri aq sa mbjell flokë në kokë ne kemi bërë shkolla

Kryebashkiaku i Tiranës ka ironizuar Rithemelimin dhe Partinë e Lirisë teksa tha se “sa goma djegin ata, ne kemi ndërtuar shkolla të reja”. Ndërsa [...]
Si Monika e paralajmëroi 2 muaj më parë divorcin me Metën

Si Monika e paralajmëroi 2 muaj më parë divorcin me Metën

“Kemi një raport të ngrirë bashkëshortor”. Këto ishin fjalët e Monika Kryemadhit vetëm 2 muaj më parë në një intervistë që pati në emisionin “Opinion” [...]
Prej 4 muajësh në hotel! Ilir Meta deklaron: Monika Kryemadhi është ish-bashkëshortja ime! Sot kam ndjekur rrugën juridike dhe kam njoftuar djalin

Prej 4 muajësh në hotel! Ilir Meta deklaron: Monika Kryemadhi është ish-bashkëshortja ime! Sot kam ndjekur rrugën juridike dhe kam njoftuar djalin

Ilir Meta ka njoftuar zyrtarisht divorcin nga Monika Kryemadhi, bashkëshorten e tij si dhe partneren politike prej rreth 30 vitesh dhe prindër të tre [...]
Ilir Meta flet përçart, ja gafa që bëri në daljen live

Ilir Meta flet përçart, ja gafa që bëri në daljen live

Problemet me drejtësinë e kanë bërë Ilir Metën që të humbasë sensin e kohës dhe të flasë përçart në mbledhjet live. Gjatë një aktiviteti të PL-së, [...]
1 304 305 306 307 308 1,624 3060 / 16231 POSTS