Category: Debat

1 309 310 311 312 313 1,624 3110 / 16231 POSTS
Nëse parlamentin  e mbushim me Flamura do kemi një çmendi! Avokati dhe analisti i njohur Romeo Kara:   Ja skenari  “errët” që po thur nga banesa me besnikët e tij Sali Berishës  për të shpëtuar nga SPAK

Nëse parlamentin e mbushim me Flamura do kemi një çmendi! Avokati dhe analisti i njohur Romeo Kara: Ja skenari “errët” që po thur nga banesa me besnikët e tij Sali Berishës për të shpëtuar nga SPAK

Avokat i njohur, Romeo Kara ka zbuluar skenarin e “errët” të Sali Berishës që po thur nga banesa me besnikët e tij për të shpëtuar nga prangat e SPAK. [...]
Apeli i jep Berishës, vulën e PD-së! Po tani çfarë do bëj Lulzimi?

Apeli i jep Berishës, vulën e PD-së! Po tani çfarë do bëj Lulzimi?

Beteja për vulën e Partisë Demokratike mes demokratëve të Lulzim Bashës dhe Sali Berishës vijoi prej dy vitesh. Beteja mes dy grupeve të demokratëve p [...]
Gjykata e Apelit i dorëzon vulën dhe logon e Partisë Demokratike Sali Berishës

Gjykata e Apelit i dorëzon vulën dhe logon e Partisë Demokratike Sali Berishës

Gjykata e Apelit i ka lënë vulën dhe logon e Partisë Demokratike Sali Berishës. Gjykata nuk ka pranuar ankimin e Lulzim Bashës, duke lënë në fuqi vend [...]
Protesta para Bashkisë së Tiranës, Adriana e teatrit imagjinar bën teatër me protestuesit pse duhet të godasin policinë: Bravo! I kemi dhënë besën Sali Berishës

Protesta para Bashkisë së Tiranës, Adriana e teatrit imagjinar bën teatër me protestuesit pse duhet të godasin policinë: Bravo! I kemi dhënë besën Sali Berishës

Edhe pse leja në polici për protestën para bashkisë së Tiranës merret për të kërkuar dorëheqjen e kryetarit të bashkisë Erion Veliaj, dukshëm duket se [...]
Dielli i “pabesë”… apo “dhuna barbare” ndaj Klevis Balliut sipas Saliut (Foto)

Dielli i “pabesë”… apo “dhuna barbare” ndaj Klevis Balliut sipas Saliut (Foto)

Ata 20 protestuesit e zakonshëm, janë mbledhur edhe këtë të hënë para Bashkisë së Tiranës. Hodhën Molotov dhe u përplasën si zakonisht me policinë. [...]
Ajo që largon njerëzit nga protesta para Bashkisë

Ajo që largon njerëzit nga protesta para Bashkisë

Opozita mbajti një tjetër protestë këtë të hënë para Bashkisë së Tiranës, me synim largimin e Erion Veliajt. Por ky i fundit ka një fat të madh: Fa [...]
Shqiptarët që presin letrat greke nuk do shohin më ditë të mira nëse Shqipëria mban në burg Belerin! Qytetarët “masakrojnë” Ylli Manjanin “avokatin pa pagesë” të Belerit

Shqiptarët që presin letrat greke nuk do shohin më ditë të mira nëse Shqipëria mban në burg Belerin! Qytetarët “masakrojnë” Ylli Manjanin “avokatin pa pagesë” të Belerit

Ylli Manjani, një nga personat që ka shkuar në Himarë të protestojë për lirimin e Fredi Belerit nga burgu, ka reaguar pas zgjedhjes së këtij të fundi [...]
Sa është i vërtetë lajmi se hajduti i votave Beleri  renditet i treti në mes të 7 deputetëve të Micotaqit

Sa është i vërtetë lajmi se hajduti i votave Beleri renditet i treti në mes të 7 deputetëve të Micotaqit

Numërimi i votave për zgjedhjet europarlamentare në Greqi ka shkuar në 87%. Deri më tani Nea Demokracia, partia në pushtet projektohet fituese me 7 ve [...]
Pas parave për çdo lopë Ilir Meta nuk i “kursen” eurot: Një mijë euro për çdo hektar vreshta kush i mbjellë

Pas parave për çdo lopë Ilir Meta nuk i “kursen” eurot: Një mijë euro për çdo hektar vreshta kush i mbjellë

Ilir Meta u shpreh sot se programi i kësaj partie parashikon 1,000 euro pagesë direkte për çdo hektar vreshta. “Ky është programi konkret i Partisë [...]
VIDEO/ Ky njeri e çon “burrërinë” deri në fund… Fari Balliu: Epitafi im? Këtu prehet ai që nuk tradhëtoi kurrë Sali Berishën!

VIDEO/ Ky njeri e çon “burrërinë” deri në fund… Fari Balliu: Epitafi im? Këtu prehet ai që nuk tradhëtoi kurrë Sali Berishën!

Për dikë mund të duket një parodi apo një skeç kabereje. Por në fakt është e vërtetë. Fahri Balliu, në një rrëfim te Arja Çani, tha se duhet ta kujtoj [...]
1 309 310 311 312 313 1,624 3110 / 16231 POSTS