Category: Debat

1 310 311 312 313 314 1,624 3120 / 16231 POSTS
Spartak Ngjela demaskon Arben Ahmetajn: Ja çfarë fshihet pas daljes së tij në kamerat e gazetarëve italianë

Spartak Ngjela demaskon Arben Ahmetajn: Ja çfarë fshihet pas daljes së tij në kamerat e gazetarëve italianë

Spartak Ngjelën, në lidhje me akuzat qesharake të Ahmetajt tha se dalja e tij në kamerat e gazetarëve italianë tregon se Ahmetaj është në një moment d [...]
Sondazhi nxjerr fitues partinë e Mitsotakis në Greqi! Por a është argati  Beleri i dyti më i votuar nga 40  kandidatët për eurodeputet e ND-së?

Sondazhi nxjerr fitues partinë e Mitsotakis në Greqi! Por a është argati Beleri i dyti më i votuar nga 40 kandidatët për eurodeputet e ND-së?

Me 34% të votave, një sondazh i kompanisë Interview për gazetën Politike në Greqi ka nxjerrë “Demokracinë e Re” të kryeministrit Kyriakos Mitsotakis f [...]
Meta gjen strehë në “IFIMES” për sulmet e tij ndaj Ramës dhe mbrojtjen e Berishës (instituti që bën analiza të bazuara në spekulime)

Meta gjen strehë në “IFIMES” për sulmet e tij ndaj Ramës dhe mbrojtjen e Berishës (instituti që bën analiza të bazuara në spekulime)

Ilir Meta disa ditë më parë zhvilloi një vizitë në Lubjanë ku mbajti një fjalim në Institutin Ndërkombëtar për Studime të Lindjes së Mesme dhe Ballka [...]
Një perlë “logjike” nga Grida Duma, që të lë pa fjalë

Një perlë “logjike” nga Grida Duma, që të lë pa fjalë

Grida Duma, e cila prej kohësh ka lënë politikën për t’u bërë moderatore, nëse ke durimin ta ndjekësh ndonjëherë, të lë me gojë hapur, me arystetimet [...]
“Të jap një lollipop t’a mbash në gojë”, “Fute aty ku të pëlqen”, degjeneron debati Vangjeli- Boçi: Merri 100 lekë shko bli fara

“Të jap një lollipop t’a mbash në gojë”, “Fute aty ku të pëlqen”, degjeneron debati Vangjeli- Boçi: Merri 100 lekë shko bli fara

Rikthimi i tensioneve në Kuvend ka qenë shkak i një debati të ashpër në studion e Top Story në Top Channel mbrëmjen e djeshme mes ish deputetit demokr [...]
“Nuk je bërë ti të më marrësh fjalën mua, apo të dogji?”, tone të ashpra mes Pëllumbit dhe Boçit: Ngrije pak nivelin e bisedës

“Nuk je bërë ti të më marrësh fjalën mua, apo të dogji?”, tone të ashpra mes Pëllumbit dhe Boçit: Ngrije pak nivelin e bisedës

Deputeti i PS, Arben Pëllumi,u përplas në studion e Top Story me deputetin Luçiano Boçi. Pëllumbi: U bë shumë kohë që ne jemi në pushtet, të kenë [...]
Tensionet në Parlament, reagon ashpër Rama: Mos i falni më, duhen shkatërruar përfundimisht me…

Tensionet në Parlament, reagon ashpër Rama: Mos i falni më, duhen shkatërruar përfundimisht me…

Kryeministri Edi Rama ka reaguar ashpër ndaj incidenteve të dhunës dhe protestës të realizuar nga “Rithemelimi” ditën e sotme brenda dhe jashtë parlam [...]
Spartak Ngjela: Rai 3 nuk e ndjek, ka qenë komunist. Nuk dha asnjë provë, mafia në Shqipëri ka ardhur nga Italia

Spartak Ngjela: Rai 3 nuk e ndjek, ka qenë komunist. Nuk dha asnjë provë, mafia në Shqipëri ka ardhur nga Italia

Spartak Ngjela foli në ‘Studio Live’ lidhur me emisionin e Rai 3 duke u shprehur se nuk dha asnjë provë. "Unë Rai 3 nuk e ndjek. Ka qenë komunist. [...]
Perla e ditës: Gaz Bardhi “shkarkon” deputetët e një parti tjetër PD së Bashës dhe kërkon rikthimin e Berishës në… PD

Perla e ditës: Gaz Bardhi “shkarkon” deputetët e një parti tjetër PD së Bashës dhe kërkon rikthimin e Berishës në… PD

Gazment Bardhi i ka çuar një shkresë Kuvendit, me të cilën njofton se ka shkarkuar nga të gjitha funksionet që kishin në grupin parlamentar, të gjithë [...]
VIDEO/ Kur Bardhi ishte i bardhë: Nëse do të jetë kryetar i PD-së Berisha unë e mbyll karrierën time politike…poshtë ballkonit

VIDEO/ Kur Bardhi ishte i bardhë: Nëse do të jetë kryetar i PD-së Berisha unë e mbyll karrierën time politike…poshtë ballkonit

Pasi Sali Berisha u përjashtua si një ‘non grata’ nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës për korrupsion dhe minim të demokracisë, Gazment Bardhi i cili t [...]
1 310 311 312 313 314 1,624 3120 / 16231 POSTS