Category: Debat

1 … 312 313 314 315 316 … 1,647 3140 / 16462 POSTS
VIDEO/ Braçe diskretiton oficerin e krimeve në Lushnje: Ore idiot i vonuar mëso ligjet, mjaft terrorizuat qytetarët! Tani nuk duhet leje për të riparuar apo rindërtuar çatinë

VIDEO/ Braçe diskretiton oficerin e krimeve në Lushnje: Ore idiot i vonuar mëso ligjet, mjaft terrorizuat qytetarët! Tani nuk duhet leje për të riparuar apo rindërtuar çatinë

Deputeti Erion Braçe i është kundërvënë oficerit të Krimeve në Lushnje, pasi ky i fundit ka arrestuar një qytetar pasi po riparonte çatinë e banesës. [...]
“Shqipëria na ka fyer dhe ne po e durojmë”! Broçkulla nga ish-ambasadori grek në Tiranë që i ka mbetur ora në 92-shin: Duhet të ndryshojmë qendrim

“Shqipëria na ka fyer dhe ne po e durojmë”! Broçkulla nga ish-ambasadori grek në Tiranë që i ka mbetur ora në 92-shin: Duhet të ndryshojmë qendrim

Ish-ambasadori grek në Tiranë, Alexandros Mallias, i shtohet listës së diplomatëve dhe studiuesve grekë që mendojnë se qëndrimi i Greqisë ndaj Tiranës [...]
Më në fund plaku i ballkonit e gjeti “helmin”! Furrat në Kurum, ai i kërkon mbetjet në tunel

Më në fund plaku i ballkonit e gjeti “helmin”! Furrat në Kurum, ai i kërkon mbetjet në tunel

E vërteta është më e mirë se çdo tym plehrash që djeg Rama dhe Berisha bashkë. Prej disa ditësh disa media në Shqipëri dhe më shumë jashtë Shqipëri [...]
Mero Baze: Fantazmat e mbetjeve toksike të politikes shqiptare

Mero Baze: Fantazmat e mbetjeve toksike të politikes shqiptare

Një lajm i rremë që synon të ngallë panik dhe që rrezikon paqen sociale, i artikuluar me qëllime politike, në kulmin e një sezoni turistik, nuk është [...]
Humor i zi maskarenjshë!  Ylli Manjani revoltohet me policin e patrullës në Pogradec…nuk ka bërë “ekspertizën”  dhe sulmon pa asnjë arsye policinë: Kjo polici është zhytur deri në fyt, në m**!

Humor i zi maskarenjshë! Ylli Manjani revoltohet me policin e patrullës në Pogradec…nuk ka bërë “ekspertizën” dhe sulmon pa asnjë arsye policinë: Kjo polici është zhytur deri në fyt, në m**!

Ylli Manjani një lehës si disa lehsa që rrinë pas gardhit të antishtetit marrin përsipër të mashtrojnë publikisht falë mediave sociale ku mund të hanë [...]
“Po na helmoni”!  Altin Goxhaj vihet nën hetim, akuzohet se pengoi Policinë Bashkiake në Tiranë të dezinfektojë

“Po na helmoni”! Altin Goxhaj vihet nën hetim, akuzohet se pengoi Policinë Bashkiake në Tiranë të dezinfektojë

Altin Goxhaj është vendosur nën hetim nga Policia e Tiranës. Sipas njoftimit të Policisë së kryeqytetit, Goxhaj dyshohet se ka penguar punonjësin e [...]
Ja si Meta i “falimenton” bankat për 24 orë dhe zhbën urdhërin e  SPAK për t’i bllokuar llogaritë

Ja si Meta i “falimenton” bankat për 24 orë dhe zhbën urdhërin e SPAK për t’i bllokuar llogaritë

Në mbledhjen e kryesisë së PL, Ilir Meta sërisht u shfaq agresiv dhe në sulm ndaj kreut të SPAK, Altin Dumani duke e akuzuar se po kërkon të shpërbëjë [...]
Ne jemi si ata që luftuan për Vlorën! Selam Musa Meta i bie tavolinës dhe i drejtohet Ramës: Fëlliqësirë e kombit! Tokat që more në Gjipe nuk do t’i gëzosh

Ne jemi si ata që luftuan për Vlorën! Selam Musa Meta i bie tavolinës dhe i drejtohet Ramës: Fëlliqësirë e kombit! Tokat që more në Gjipe nuk do t’i gëzosh

Meta sulmon si Don Kishoti kryeministrin Rama. Këtij të fundit i përmendi tokat e trashëguara në Gjipe, duke i thënë se nuk do t'i gëzojë, jo ato te v [...]
Rama thirrje emigrantëve të Greqisë dhe Italisë: Hajdeni punoni në Shqipëri, pagat janë rritur dhe taksat e shpenzimet këtu janë më të ulëta

Rama thirrje emigrantëve të Greqisë dhe Italisë: Hajdeni punoni në Shqipëri, pagat janë rritur dhe taksat e shpenzimet këtu janë më të ulëta

Kryeministri Edi Rama thotë se pagat e punonjësve në vendin tonë, të cilët punojnë në sektorin e turizmit, janë rritur ndjeshëm. Përmes një postimi [...]
VIDEO/ Incident tek Bashkia e Tiranës: Tufa e pelegrinëve të PD-së të udhëhequr nga Sali Lusha sulmojnë dy fituesit e medaljeve olimpike

VIDEO/ Incident tek Bashkia e Tiranës: Tufa e pelegrinëve të PD-së të udhëhequr nga Sali Lusha sulmojnë dy fituesit e medaljeve olimpike

Protesta e radhës e opozitës para Bashkisë së Tiranës ka nisur me një incident, ku janë përfshirë edhe mundësit e ekipit kombëtar, Zelimkhan Abakarov [...]
1 … 312 313 314 315 316 … 1,647 3140 / 16462 POSTS