Category: Debat
VIDEO/ Braçe diskretiton oficerin e krimeve në Lushnje: Ore idiot i vonuar mëso ligjet, mjaft terrorizuat qytetarët! Tani nuk duhet leje për të riparuar apo rindërtuar çatinë
Deputeti Erion Braçe i është kundërvënë oficerit të Krimeve në Lushnje, pasi ky i fundit ka arrestuar një qytetar pasi po riparonte çatinë e banesës. [...]
“Shqipëria na ka fyer dhe ne po e durojmë”! Broçkulla nga ish-ambasadori grek në Tiranë që i ka mbetur ora në 92-shin: Duhet të ndryshojmë qendrim
Ish-ambasadori grek në Tiranë, Alexandros Mallias, i shtohet listës së diplomatëve dhe studiuesve grekë që mendojnë se qëndrimi i Greqisë ndaj Tiranës [...]

Më në fund plaku i ballkonit e gjeti “helmin”! Furrat në Kurum, ai i kërkon mbetjet në tunel
E vërteta është më e mirë se çdo tym plehrash që djeg Rama dhe Berisha bashkë.
Prej disa ditësh disa media në Shqipëri dhe më shumë jashtë Shqipëri [...]
Mero Baze: Fantazmat e mbetjeve toksike të politikes shqiptare
Një lajm i rremë që synon të ngallë panik dhe që rrezikon paqen sociale, i artikuluar me qëllime politike, në kulmin e një sezoni turistik, nuk është [...]
Humor i zi maskarenjshë! Ylli Manjani revoltohet me policin e patrullës në Pogradec…nuk ka bërë “ekspertizën” dhe sulmon pa asnjë arsye policinë: Kjo polici është zhytur deri në fyt, në m**!
Ylli Manjani një lehës si disa lehsa që rrinë pas gardhit të antishtetit marrin përsipër të mashtrojnë publikisht falë mediave sociale ku mund të hanë [...]
“Po na helmoni”! Altin Goxhaj vihet nën hetim, akuzohet se pengoi Policinë Bashkiake në Tiranë të dezinfektojë
Altin Goxhaj është vendosur nën hetim nga Policia e Tiranës.
Sipas njoftimit të Policisë së kryeqytetit, Goxhaj dyshohet se ka penguar punonjësin e [...]
Ja si Meta i “falimenton” bankat për 24 orë dhe zhbën urdhërin e SPAK për t’i bllokuar llogaritë
Në mbledhjen e kryesisë së PL, Ilir Meta sërisht u shfaq agresiv dhe në sulm ndaj kreut të SPAK, Altin Dumani duke e akuzuar se po kërkon të shpërbëjë [...]
Ne jemi si ata që luftuan për Vlorën! Selam Musa Meta i bie tavolinës dhe i drejtohet Ramës: Fëlliqësirë e kombit! Tokat që more në Gjipe nuk do t’i gëzosh
Meta sulmon si Don Kishoti kryeministrin Rama. Këtij të fundit i përmendi tokat e trashëguara në Gjipe, duke i thënë se nuk do t'i gëzojë, jo ato te v [...]
Rama thirrje emigrantëve të Greqisë dhe Italisë: Hajdeni punoni në Shqipëri, pagat janë rritur dhe taksat e shpenzimet këtu janë më të ulëta
Kryeministri Edi Rama thotë se pagat e punonjësve në vendin tonë, të cilët punojnë në sektorin e turizmit, janë rritur ndjeshëm.
Përmes një postimi [...]
VIDEO/ Incident tek Bashkia e Tiranës: Tufa e pelegrinëve të PD-së të udhëhequr nga Sali Lusha sulmojnë dy fituesit e medaljeve olimpike
Protesta e radhës e opozitës para Bashkisë së Tiranës ka nisur me një incident, ku janë përfshirë edhe mundësit e ekipit kombëtar, Zelimkhan Abakarov [...]