Category: Debat

1 323 324 325 326 327 1,624 3250 / 16233 POSTS
Mësuesi i gjuhës i kthyer në “historian” Ardian Vehbiu u përgjigjet shqiptarëve me një status ironik: Mos ma prek Bubulinën

Mësuesi i gjuhës i kthyer në “historian” Ardian Vehbiu u përgjigjet shqiptarëve me një status ironik: Mos ma prek Bubulinën

Nga Ardian Vehbiu Me qindra komente shoqëruan statusin tim të djeshëm për përkatësinë etnike të heronjve arvanitë të revolucionit grek; më shumë se [...]
VIDEO/ Një përgjigjie për “lëçitsin e broçkullave” Ardian Vebiu në emër të Aristidh Kolës për arvanitët dhe Bubulinën

VIDEO/ Një përgjigjie për “lëçitsin e broçkullave” Ardian Vebiu në emër të Aristidh Kolës për arvanitët dhe Bubulinën

Arvanitet dhe prejardhja e grekeve nga Aristidh Kola është një copëz e vogël nga qindra shkrime të studiuesit të madh arvanitas "Nderi i Kombit" At [...]
Luan Baçi i trembur: S’jam pishman për foton me vrasësin e policit në Fier! Mërnica familje demokrate e nderuar… por me disa vrasëse!

Luan Baçi i trembur: S’jam pishman për foton me vrasësin e policit në Fier! Mërnica familje demokrate e nderuar… por me disa vrasëse!

Deputeti Luan Baçi i ftuar në “Studio Live” në Report Tv pohoi sërish njohjen me Azgan Mërnicën autorin e vrasjes së policit Novruz Cenalia në Fier, p [...]
Pasi doli nga prokuroria Meta shkon poshtë ballkonit të Berishës dhe flet përçartë: Është në arrest se doli kundër Ballkanit të Hapur

Pasi doli nga prokuroria Meta shkon poshtë ballkonit të Berishës dhe flet përçartë: Është në arrest se doli kundër Ballkanit të Hapur

Ilir Meta, u bë përsëri pjesë e protestës poshtë ballkonit së Sali Berishës, në mbrëmje pas daljes nga SPAK duke kërkuar lirimin e tij. Gjatë fjalës s [...]
Kryetari i PDIU Idrizi: Rama tregoi një Shqipëri ndryshe! I tha hapur të vërtetat me Greqinë. Për interesin kombëtar, duhet të jemi  bashkë

Kryetari i PDIU Idrizi: Rama tregoi një Shqipëri ndryshe! I tha hapur të vërtetat me Greqinë. Për interesin kombëtar, duhet të jemi bashkë

Kryetari i PDIU-së, Shpëtim Idrizi thotë se takimi i kryeministrit Edi Rama me emigrantët në Athinë ishte i veçantë për kontekstin dhe vendin ku i zhv [...]
Bardhi duhet të jepte prova për akuzat ndaj Olsi Ramës dhe prokurorisë për ish dosjen  “Xibraka”!  Shtyhet për në 24 Maj marrja në pyetje nga në SPAK

Bardhi duhet të jepte prova për akuzat ndaj Olsi Ramës dhe prokurorisë për ish dosjen “Xibraka”! Shtyhet për në 24 Maj marrja në pyetje nga në SPAK

Riaktivizimi i hetimeve për dosjen “Xibraka” pas denoncimeve të tij publike mbi përfshirjen e vëllait të kryeministrit, Olsi Rama, kanë bërë që Gazmen [...]
Mallkuar ata që nuk dalin në protestë! Adriana Kalaja e Aleancës për mbrojtjen e Teatrit …të shembur: “Jemi të gatshëm të shkatërrojmë çdo… do rrethojmë edhe SPAK-un

Mallkuar ata që nuk dalin në protestë! Adriana Kalaja e Aleancës për mbrojtjen e Teatrit …të shembur: “Jemi të gatshëm të shkatërrojmë çdo… do rrethojmë edhe SPAK-un

Nuk e ka mbajtur dot frustrimin e braktisjes për herë të 7-të të protestës së Rithemelimit nga protestuesit dhe Adriana Kalaja ka mallkuar të gjithë q [...]
Politikani gjerman në pension Elmar Brok i shkon në shtëpi Berishës, del në dritare në vendin e tij

Politikani gjerman në pension Elmar Brok i shkon në shtëpi Berishës, del në dritare në vendin e tij

Politikani gjerman Elmar Brok ishte sot në protestën e opozitarëve poshtë pallatit të Sali Berishës, në rrugicën që tashmë ka marrë emrin “Rruga e Shp [...]
Ilir Meta flet pas daljes nga Prokuroria e Tiranës si “inspektor”: Jam i shokuar nga gjendja, gjeta një mal me dosje!

Ilir Meta flet pas daljes nga Prokuroria e Tiranës si “inspektor”: Jam i shokuar nga gjendja, gjeta një mal me dosje!

Presidenti i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka dhënë një deklaratë të shkurtër për mediat pas daljes nga Prokuroria e Tiranës. Ai është paraqitur dit [...]
Plas te Rithemelimi, Saimir Koreshi: Luan Baçi politikani më i pabesë, ditën prift, natën hoxhë!

Plas te Rithemelimi, Saimir Koreshi: Luan Baçi politikani më i pabesë, ditën prift, natën hoxhë!

Siç duket pas sulmeve të vazhdueshme nga berishistët, edhe nga grupi i Gazment Bardhit kanë filluar kundërsulmet ndaj deputetëve të Rithemelimit. Kjo [...]
1 323 324 325 326 327 1,624 3250 / 16233 POSTS