Category: Debat
Mësuesi i gjuhës i kthyer në “historian” Ardian Vehbiu u përgjigjet shqiptarëve me një status ironik: Mos ma prek Bubulinën
Nga Ardian Vehbiu
Me qindra komente shoqëruan statusin tim të djeshëm për përkatësinë etnike të heronjve arvanitë të revolucionit grek; më shumë se [...]
VIDEO/ Një përgjigjie për “lëçitsin e broçkullave” Ardian Vebiu në emër të Aristidh Kolës për arvanitët dhe Bubulinën
Arvanitet dhe prejardhja e grekeve nga Aristidh Kola është një copëz e vogël nga qindra shkrime të studiuesit të madh arvanitas "Nderi i Kombit"
At [...]
Luan Baçi i trembur: S’jam pishman për foton me vrasësin e policit në Fier! Mërnica familje demokrate e nderuar… por me disa vrasëse!
Deputeti Luan Baçi i ftuar në “Studio Live” në Report Tv pohoi sërish njohjen me Azgan Mërnicën autorin e vrasjes së policit Novruz Cenalia në Fier, p [...]
Pasi doli nga prokuroria Meta shkon poshtë ballkonit të Berishës dhe flet përçartë: Është në arrest se doli kundër Ballkanit të Hapur
Ilir Meta, u bë përsëri pjesë e protestës poshtë ballkonit së Sali Berishës, në mbrëmje pas daljes nga SPAK duke kërkuar lirimin e tij. Gjatë fjalës s [...]
Kryetari i PDIU Idrizi: Rama tregoi një Shqipëri ndryshe! I tha hapur të vërtetat me Greqinë. Për interesin kombëtar, duhet të jemi bashkë
Kryetari i PDIU-së, Shpëtim Idrizi thotë se takimi i kryeministrit Edi Rama me emigrantët në Athinë ishte i veçantë për kontekstin dhe vendin ku i zhv [...]
Bardhi duhet të jepte prova për akuzat ndaj Olsi Ramës dhe prokurorisë për ish dosjen “Xibraka”! Shtyhet për në 24 Maj marrja në pyetje nga në SPAK
Riaktivizimi i hetimeve për dosjen “Xibraka” pas denoncimeve të tij publike mbi përfshirjen e vëllait të kryeministrit, Olsi Rama, kanë bërë që Gazmen [...]
Mallkuar ata që nuk dalin në protestë! Adriana Kalaja e Aleancës për mbrojtjen e Teatrit …të shembur: “Jemi të gatshëm të shkatërrojmë çdo… do rrethojmë edhe SPAK-un
Nuk e ka mbajtur dot frustrimin e braktisjes për herë të 7-të të protestës së Rithemelimit nga protestuesit dhe Adriana Kalaja ka mallkuar të gjithë q [...]
Politikani gjerman në pension Elmar Brok i shkon në shtëpi Berishës, del në dritare në vendin e tij
Politikani gjerman Elmar Brok ishte sot në protestën e opozitarëve poshtë pallatit të Sali Berishës, në rrugicën që tashmë ka marrë emrin “Rruga e Shp [...]
Ilir Meta flet pas daljes nga Prokuroria e Tiranës si “inspektor”: Jam i shokuar nga gjendja, gjeta një mal me dosje!
Presidenti i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka dhënë një deklaratë të shkurtër për mediat pas daljes nga Prokuroria e Tiranës.
Ai është paraqitur dit [...]
Plas te Rithemelimi, Saimir Koreshi: Luan Baçi politikani më i pabesë, ditën prift, natën hoxhë!
Siç duket pas sulmeve të vazhdueshme nga berishistët, edhe nga grupi i Gazment Bardhit kanë filluar kundërsulmet ndaj deputetëve të Rithemelimit. Kjo [...]