Category: Debat
Llumi i futur nga Meta në Kushtetuese! Bashkëjetuesja e Alibejajt dhe bashkëshortja e Andi Bejtes në Kushtetuese pro lirimit të Belerit… dy kundër nëntëve
Shumica vendos dhe vendimi i Gjykatës Kushtetuese është i padiskutueshëm, por ai i 21 marsit për Fredi Belerin ka edhe mendim pakice me dy anëtarë që [...]
VIDEO/ Adriana Kalaja që “mbron” teatrin mbron dhe Saliun në ballkon duke sulmuar Bardhin
Në Foltore duket se janë të zhgënjyer me Gaz Bardhin.
Kjo, sidomos për qendrimet e tij ndaj SPAK.
Ndaj këtë të enjte, zyrtarja e partisë së Beri [...]
“Azgan, Azgan, po të luajti njeri atje…”! Pse duhen arrestuar edhe prindërit e vrasësit të policit?
Nga Kristi Gongo
“Azgan, po të luajti njeri atje… Azgan, Azgan! Zoti para..”Fytyra e qeshur e 23 vjeçarit shqiptar vrasës dhe sjellja e frikshme e [...]
Azil në Hungari? Ilir Meta: Ata që duan të më arrestojnë, janë e armiq të Shqipërisë. Shumica e analistëve, paguhen nga krimi
Ilir Meta është pyetur nëse i është afruar azil politik në Hungari.
“Ilir Meta, nuk ka arsye të kërkoj azil politik”, thotë Meta për Fax News.
A [...]
Unë jam shqiptar, por s’do të ndihesha më pak krenar po të isha grek, bashkëatdhetar i Sokratit, Platonit, Eskilit…
Nga Çapajev Gjokutaj
Vetëm një grek e bir greku thotë se Bubulina është greke, komenton një nga miqtë përfund postimit tim të djeshëm.
Në fakt u [...]
Asnjë rrjesht dhe provë përveç se titullit! Gazeta periferike austriake: Shfaqja nacionaliste e Edi Ramës në Athinë
Një medie periferike me emrin "Kronen Zeitung" ka publikuar një shkrim me titul bombastik Shfaqja nacionaliste e Edi Ramës në Athinë por askund nuk ar [...]
“‘Vdiq’ baba të na lirojë krevatin”! Myslim Murrizi: Bardhi, Noka dhe Këlliçi mezi presin që Berisha të arrestohet
Ish- deputeti Myslim Murrizi dha emrat e disa deputetëve të opozitës, të cilët sipas tij po presin që Sali Berisha të largohet përfundimisht nga polit [...]
Avokati Romeo Kara: Berisha provokon me paligjshmëri! Duhen marrë masa, të kalohet në arrest me burg
Sali Berisha ka thyer për të disatën herë vendimin e gjykatës së posaçme. Nën masën e arrestit në shtëpi, Berisha ka futur në banesë një ish politikan [...]
Spartak Ngjela: Bakojanis, nënën Marika e ka shqiptare, e kam takuar n ë Kretë! Ja ku e gjen fuqinë Rama, që iu kundërvu Greqisë…
Spartak Ngjela i ftuar në emisionin “Breaking” me gazetaren Fiori Dardha në Top News foli për takimin e kryeministrit Edi Rama me shqiptarët në Athinë [...]
SPAK po mbledh të dhëna nga vendet e BE-së për pasuritë e Ilir Metës
Gazetarja Anduena Llabani tha se SPAK është në pritje të letërporosive nga vende të ndryshme të BE-së në lidhje me pasuritë që janë (apo dyshohet se j [...]