Category: Debat
Muli me shokë luftë me bidona e letra! Shikon dhe këtë kllounin që kemi vite që e paguajmë të dehur “tapë” këmba mbi këmbë mbi tavolinen e Kuvendit
Ndërsa në sallën e Kuvendit fliste kryeparlamentarja e re Elisa Spiropali, deputetët e PD janë ngritur më këmbë e kanë hedhur bidona me ujë dhe letra [...]

Për spurdhjakët që bëjnë si të nevrikosur pse u hoq Niko e erdhi Nako
Nga Myslim Murrizi
Te nderuar deputet opozitare!
A mund te na e kurseni kete te “nxehuren” e sotme pse Rama po heq disa nesuno e po vendos disa [...]
Adriana Kalaja: Më nxirrni foton me pistoletë? Kam një më të bukur, drejtuar te koka e Edi Ramës
Adriana Kalaja është ankuar sot në protestën për lirimin e Sali Berishës, për mediat që i nxjerrin një foto të sajën me pistoletë. Njësoj si mjekja Al [...]
Spahiu: PD vasale Athinës, imagjinoni partitë greke të kandidojnë një shqiptar në Çamëri
Juristi Kreshnik Spahiu e shikon me skepticizëm praninë e dy kandidatëve minoritar grek për zgjedhjet në Himarë, pasi kjo sipas tij bëhet për të kënaq [...]
VOA: Si manovronte ish-deputeti Myslim Murrizi për të fshehur pasurinë
Në Shqipëri policia ka paditur në prokurori ish-deputetin e Muslim Murrizi për fshehje të pasurisë, transaksione dhe depozitime të dyshimta parash, me [...]

Meta zbulon “kapobandën” e 21 Janarit: Basha, përgjegjësi për vrasjet, u paralajmërua por s’mori asnjë masë! Rama ishte nxitësi dhe frymëzuesi, unë me “bllokun” dhe Berisha me “çadrat pistoletë”… qelibarë
Ilir Meta vijuar akuzat ndaj kreut të SPAK Altin Dumanit duke akuzuar se po kërkon të mbajë në presion kreun e Partisë Demokratike, Sali Berisha. Duke [...]
Bilushi i Metës ndjek tutorin të tij…bëhet boksier: Godet me grusht Valterin, sulmon me letra Veliajn, humbet ndeshjen, i thyhet hunda
Mbledhja e Këshillit Bashkiak të Tiranës është shoqëruar me debate këtë të hënë.
Fillimisht kryebashkiaku Erion Veliaj është ndërprerë gjatë fjalës [...]
“Në kohën e gabuar dhe vendin e gabuar”! Atentatet mafioze që u morën jetën të pafajshmëve
Gledio Muka, 36 vjeç, dhe Marsel Çela, 47 vjeç, humbën jetën tragjikisht në atentatin në Memaliaj, ku shënjestër ishte babai i Andrea Kalemit. Faji i [...]
VIDEO/ Kandidati i Himarës qan për Fredi Belerin: Jemi epiriotë!
Petro Gjikuria, kandidati i opozitës shqiptare për bashkinë e Himarës, nuk e ka të parën herë që është kthyer në vendin e origjinës. Pak kohë më parë, [...]
CNN zbulon prapaskenat, ja kur e mori Joe Biden vendimin përfundimtar për t’u tërhequr nga gara për President
Vendimi përfundimtar i Presidentit Joe Biden për t’u larguar nga gara u mor në 48 orët e fundit, tha një këshilltar i lartë i fushatës, ndërsa ai u ko [...]