Category: Debat

1 … 320 321 322 323 324 … 1,647 3220 / 16465 POSTS
Muli me shokë luftë me bidona e letra! Shikon dhe këtë kllounin që kemi vite që e paguajmë të dehur “tapë” këmba mbi këmbë mbi tavolinen e Kuvendit

Muli me shokë luftë me bidona e letra! Shikon dhe këtë kllounin që kemi vite që e paguajmë të dehur “tapë” këmba mbi këmbë mbi tavolinen e Kuvendit

Ndërsa në sallën e Kuvendit fliste kryeparlamentarja e re Elisa Spiropali, deputetët e PD janë ngritur më këmbë e kanë hedhur bidona me ujë dhe letra [...]
Për spurdhjakët që bëjnë si të nevrikosur pse u hoq Niko e erdhi Nako

Për spurdhjakët që bëjnë si të nevrikosur pse u hoq Niko e erdhi Nako

Nga Myslim Murrizi Te nderuar deputet opozitare! A mund te na e kurseni kete te “nxehuren” e sotme pse Rama po heq disa nesuno e po vendos disa [...]
Adriana Kalaja: Më nxirrni foton me pistoletë? Kam një më të bukur, drejtuar te koka e Edi Ramës

Adriana Kalaja: Më nxirrni foton me pistoletë? Kam një më të bukur, drejtuar te koka e Edi Ramës

Adriana Kalaja është ankuar sot në protestën për lirimin e Sali Berishës, për mediat që i nxjerrin një foto të sajën me pistoletë. Njësoj si mjekja Al [...]
Spahiu: PD vasale Athinës, imagjinoni partitë greke të kandidojnë një shqiptar në Çamëri

Spahiu: PD vasale Athinës, imagjinoni partitë greke të kandidojnë një shqiptar në Çamëri

Juristi Kreshnik Spahiu e shikon me skepticizëm praninë e dy kandidatëve minoritar grek për zgjedhjet në Himarë, pasi kjo sipas tij bëhet për të kënaq [...]
VOA: Si manovronte ish-deputeti Myslim Murrizi për të fshehur pasurinë

VOA: Si manovronte ish-deputeti Myslim Murrizi për të fshehur pasurinë

Në Shqipëri policia ka paditur në prokurori ish-deputetin e Muslim Murrizi për fshehje të pasurisë, transaksione dhe depozitime të dyshimta parash, me [...]
Bilushi i Metës ndjek tutorin të tij…bëhet boksier: Godet me grusht Valterin, sulmon me letra Veliajn, humbet ndeshjen, i thyhet hunda

Bilushi i Metës ndjek tutorin të tij…bëhet boksier: Godet me grusht Valterin, sulmon me letra Veliajn, humbet ndeshjen, i thyhet hunda

Mbledhja e Këshillit Bashkiak të Tiranës është shoqëruar me debate këtë të hënë. Fillimisht kryebashkiaku Erion Veliaj është ndërprerë gjatë fjalës [...]
“Në kohën e gabuar dhe vendin e gabuar”! Atentatet mafioze që u morën jetën të pafajshmëve

“Në kohën e gabuar dhe vendin e gabuar”! Atentatet mafioze që u morën jetën të pafajshmëve

Gledio Muka, 36 vjeç, dhe Marsel Çela, 47 vjeç, humbën jetën tragjikisht në atentatin në Memaliaj, ku shënjestër ishte babai i Andrea Kalemit. Faji i [...]
VIDEO/ Kandidati i Himarës qan për Fredi Belerin: Jemi epiriotë!

VIDEO/ Kandidati i Himarës qan për Fredi Belerin: Jemi epiriotë!

Petro Gjikuria, kandidati i opozitës shqiptare për bashkinë e Himarës, nuk e ka të parën herë që është kthyer në vendin e origjinës. Pak kohë më parë, [...]
CNN zbulon prapaskenat, ja kur e mori Joe Biden vendimin përfundimtar për t’u tërhequr nga gara për President

CNN zbulon prapaskenat, ja kur e mori Joe Biden vendimin përfundimtar për t’u tërhequr nga gara për President

Vendimi përfundimtar i Presidentit Joe Biden për t’u larguar nga gara u mor në 48 orët e fundit, tha një këshilltar i lartë i fushatës, ndërsa ai u ko [...]
1 … 320 321 322 323 324 … 1,647 3220 / 16465 POSTS