Category: Debat

1 318 319 320 321 322 1,624 3200 / 16231 POSTS
Trondit Artan Hoxha: Ja dosja që do të çojë Sali Berishën si Pinoçeti me barelë në burg dhe lidhjet me Ervis Martinajn

Trondit Artan Hoxha: Ja dosja që do të çojë Sali Berishën si Pinoçeti me barelë në burg dhe lidhjet me Ervis Martinajn

Gazetari investigativ, Artan Hoxha ka komentuar operacionin e fundit të SPAK. Ai thotë se deri tani janë zbardhur vetëm bisedimet e 60 aparateve SKY. [...]
Flamur Noka: E dija që pas arrestimit politik të Berishës ishte radha ime si i dyti pas tij, unë i tmerroj të gjithë!

Flamur Noka: E dija që pas arrestimit politik të Berishës ishte radha ime si i dyti pas tij, unë i tmerroj të gjithë!

Flamur Noka i ftuar në emisionin Shqip nga Dritan Hila në DritareTV foli për hetimin pasuror që ka nisur SPAK-u ndaj tij. Noka thotë se e dinte që pas [...]
Luftë në kampin e Saliut! Muli po hetohet pas denoncimit të  Bardhit: Ja provat e dëshmitarit për vilën e dhuruar nga oligarku Petrit Maho

Luftë në kampin e Saliut! Muli po hetohet pas denoncimit të Bardhit: Ja provat e dëshmitarit për vilën e dhuruar nga oligarku Petrit Maho

SPAK ka nisur hetim pasuror për Flamur Nokën dhe familjen e tij. Në objektin e hetimit përfshihen hetimi dhe verifikimi i gjithë transaksioneve financ [...]
“Policia nuk mund të bëhet e gjitha pis”: Ja katër gafat e Dumanit në Komisionin e Ligjeve

“Policia nuk mund të bëhet e gjitha pis”: Ja katër gafat e Dumanit në Komisionin e Ligjeve

Ish deputeti demokrat Myslym Murrizi duke komentuar konkluzionet e kreut të SPAK Albert Dumani para deputetëve të komisionit parlamentar të sigurisë, [...]
SPAK po i heton pasurinë, Flamur Noka: Unë edhe makinën e kam me kredi, vetëm trupin kam timin

SPAK po i heton pasurinë, Flamur Noka: Unë edhe makinën e kam me kredi, vetëm trupin kam timin

Flamur Noka ka deklaruar se nuk është në dijeni që SPAK ka nisur një hetim pasuror në drejtim të tij. I ftuar në A2 CNN, në emisionin Debat nga Alb [...]
Po hetoni politikisht Berishën, Metën dhe Mediun! Muli quan politikë vjedhjet, vrasjet dhe korrupsionin, i përgjigjet Dumani:  Nuk ka shans të ndikojë kush mbi mua dhe kolegët e mi në punën tonë

Po hetoni politikisht Berishën, Metën dhe Mediun! Muli quan politikë vjedhjet, vrasjet dhe korrupsionin, i përgjigjet Dumani: Nuk ka shans të ndikojë kush mbi mua dhe kolegët e mi në punën tonë

Kreu i SPAK, Altin Dumani në komisionin e Ligjeve i është përgjigjur deputetit të Rithemelimit Flamur Noka, pas akuzave të këtij të fundit në emër të [...]
Zelensky telefonon Ramën, tregon përse e informoi

Zelensky telefonon Ramën, tregon përse e informoi

Presidenti i Ukrainës Volodomyr Zelensky ka marrë sot konfirmimin nga kryeministri Edi Rama se Shqipëria do të jetë pjesë e Samitin së radhës së Paqes [...]
Kampi duhej të inaugurohej në 20 maj, deputetët e PD-së italiane  vizitë blic në Gjadër: Punimet s’kanë filluar

Kampi duhej të inaugurohej në 20 maj, deputetët e PD-së italiane vizitë blic në Gjadër: Punimet s’kanë filluar

Deputetët e Partisë Demokratike në Itali kanë bërë një vizitë blic në Gjadër, aty ku është parashikuar që të ngrihet qendra e pritjes së emigrantëve. [...]
Rama: Mbretëria e Bashkuar më e pranishme në rajon! Projekt strategjik për hekurudhën Durrës-Prishtinë

Rama: Mbretëria e Bashkuar më e pranishme në rajon! Projekt strategjik për hekurudhën Durrës-Prishtinë

Kryeministri Edi Rama në një konferencë me sekretarin e jashtëm britanik prezantoi temat e diskutimit, ku u ndal tek projekti për ndërtimin e hekurudh [...]
Cameron në Tiranë: Jam këtu për sukseset e Shqipërisë! Emigracioni është problem i gjithë Europës dhe ju e keni përballuar

Cameron në Tiranë: Jam këtu për sukseset e Shqipërisë! Emigracioni është problem i gjithë Europës dhe ju e keni përballuar

Sekretari i Jashtëm i Britanisë së Madhe, David Cameron ka deklaruar gjatë fjalës së tij në Kryeministri se ka ardhur në Shqipëri për sukseset e vendi [...]
1 318 319 320 321 322 1,624 3200 / 16231 POSTS