Category: Debat

1 … 319 320 321 322 323 … 1,647 3210 / 16465 POSTS
Cili Bardh gënjen? Ai që akuzon Nokën si të lidhur me një trafikant droge, apo ai që akuzon sot prokurorët e “SPAK”?

Cili Bardh gënjen? Ai që akuzon Nokën si të lidhur me një trafikant droge, apo ai që akuzon sot prokurorët e “SPAK”?

në postimin e tij në Facebook, Gazmend Bardhi ka zbardhur detaje të dosjes që sipas atij po mbahet sekret, duke bërë aludime të rënda ndaj ish ministr [...]
Juristi i arsimuar në kioskën “Kristal” i konvertuar në gazetar Çim Peku sulmon “Zërin e Amerikës”: Është media e kapur, urdhërohen nga Fuga dhe Rama

Juristi i arsimuar në kioskën “Kristal” i konvertuar në gazetar Çim Peku sulmon “Zërin e Amerikës”: Është media e kapur, urdhërohen nga Fuga dhe Rama

Çlirim Peka i portalit të familjes Berisha, akuzon “Zërin e Amerikës” si një media e kapur, pse nuk dha asnjë lajm për intervistën që ai kishte bërë m [...]
“Një pronë kam trashëguar unë, studion e tim eti”! Rama mbështet kandidatin e Himarës: Ata më parë kanë shfrytëzuar pushtetin për t’ju marrë pronat

“Një pronë kam trashëguar unë, studion e tim eti”! Rama mbështet kandidatin e Himarës: Ata më parë kanë shfrytëzuar pushtetin për t’ju marrë pronat

Pak orë para se himariotët t’u drejtohen qendrave të votimit, kryeministri Edi Rama, i shoqëruar nga kandidati për kryebashkiak, Vangjel Tavo, zhvillo [...]
Çim Peka i dhuron disa qime më shumë Belos me reklamë klering te Syri?

Çim Peka i dhuron disa qime më shumë Belos me reklamë klering te Syri?

Mes shumë mistereve që mbështjellin origjinën e fondeve që i lejojnë Belind Këlliçit të bëjë një jetë të rehatshme dhe një fushatë super të shtrenjtë [...]
PD duke dashur “të heqë vetullat, ka nxjerrë sytë”! Fiasko me akuzat për Ramën dhe një dosje me një aferë të vërtetë

PD duke dashur “të heqë vetullat, ka nxjerrë sytë”! Fiasko me akuzat për Ramën dhe një dosje me një aferë të vërtetë

Një deklaratë e e përfaqësuesit të PD-së Ivi Kaso shqyrtonte disa akte gjyqësore që i kthenin një pronë bregdetare fisit Koleka, degëzim i së cilit ës [...]
Rama iu përgjigjet akuzave të PD: Propagandë nga skllevërit e ballkonit “Non Grata”, shihemi në gjyq

Rama iu përgjigjet akuzave të PD: Propagandë nga skllevërit e ballkonit “Non Grata”, shihemi në gjyq

Kryeministri Edi Rama ka reaguar në lidhje me akuzat e PD-së, sa i takon tokave në Vuno. Përmes një mesazhi në X kryeministri thekson se kjo është një [...]
Nga “ushtar i Edi Ramës”, Bajram Begaj kthehet në “shkëlqesi”

Nga “ushtar i Edi Ramës”, Bajram Begaj kthehet në “shkëlqesi”

Presidenti Bajram Begaj, që prej zgjedhjes së tij në krye të vendit, është sulmuar ashpër nga opozita, aq sa e konsiderojnë si “ushtar të Edi Ramës”. [...]
Shqipëria “merr në qafë” Italinë

Shqipëria “merr në qafë” Italinë

Për të disatin vit me radhë, turistët italianë e kanë bërë Shqipërinë dhe plazhet e saj si zgjedhjen e tyre të parë të pushimeve. Kjo ka ndikuar që [...]
“O budall, uli këmbët nga tavolina”!

“O budall, uli këmbët nga tavolina”!

Përveç deputetit Edi Paloka që vuri këmbët në tryezë gjatë votimit të djeshëm në Parlament për kryetaren e re të këtij institucioni Elisa Spiropali, e [...]
1 … 319 320 321 322 323 … 1,647 3210 / 16465 POSTS