Category: Debat

1 319 320 321 322 323 1,624 3210 / 16233 POSTS
Rama: Mbretëria e Bashkuar më e pranishme në rajon! Projekt strategjik për hekurudhën Durrës-Prishtinë

Rama: Mbretëria e Bashkuar më e pranishme në rajon! Projekt strategjik për hekurudhën Durrës-Prishtinë

Kryeministri Edi Rama në një konferencë me sekretarin e jashtëm britanik prezantoi temat e diskutimit, ku u ndal tek projekti për ndërtimin e hekurudh [...]
Cameron në Tiranë: Jam këtu për sukseset e Shqipërisë! Emigracioni është problem i gjithë Europës dhe ju e keni përballuar

Cameron në Tiranë: Jam këtu për sukseset e Shqipërisë! Emigracioni është problem i gjithë Europës dhe ju e keni përballuar

Sekretari i Jashtëm i Britanisë së Madhe, David Cameron ka deklaruar gjatë fjalës së tij në Kryeministri se ka ardhur në Shqipëri për sukseset e vendi [...]
“Kam ikur jashtë shtetit”!  Këtë radhë nuk është sëmurë, shtyhet sërish seanca! Ervin Salianji “perla” e drejtësisë së turpit,  i dënuar i Babales prej 5 vitesh…i padënuar

“Kam ikur jashtë shtetit”! Këtë radhë nuk është sëmurë, shtyhet sërish seanca! Ervin Salianji “perla” e drejtësisë së turpit, i dënuar i Babales prej 5 vitesh…i padënuar

Është shtyrë për në datën 12 qershor seanca ndaj Ervin Salianjit. Shkak është bërë mungesa e vetë Salianjit në këtë seancë, për shkak të një vizite ja [...]
Zbulimi i vëllait të Çim Pekës: Serbia ka një mineral të rrallë, ndaj SHBA dhe BE, por dhe Kina, e mbajnë mirë me të

Zbulimi i vëllait të Çim Pekës: Serbia ka një mineral të rrallë, ndaj SHBA dhe BE, por dhe Kina, e mbajnë mirë me të

Vëllai i Çim Pekës, Avenir Peka, që në media e paraqesin si ekspert, thotë se besohet që Serbia ka rezervat më të mëdha të litiumit në Europë, një mat [...]
Të gjithë goditen, veç Ramës! Alibeajt flet broçkulla: Ka të goditur nga opozita por s’ka të goditur nga pozita?! Dumani: S’plotësojmë orekset tuaja mediatike

Të gjithë goditen, veç Ramës! Alibeajt flet broçkulla: Ka të goditur nga opozita por s’ka të goditur nga pozita?! Dumani: S’plotësojmë orekset tuaja mediatike

Në Komisionin e Ligjeve kreu i SPAK, Altin Dumani, është pyetur nga deputeti i PD-së së vulës Enkeljed Alibeaj se në opinion është krijuar mendimi se [...]
“Shpërthen” Dash Sula: Po bëjmë opozitë kuturu, pse o me Flamur Nokën do vijmë në pushtet ne?

“Shpërthen” Dash Sula: Po bëjmë opozitë kuturu, pse o me Flamur Nokën do vijmë në pushtet ne?

Deputeti demokrat, Dash Sula është tregues shumë kritik me opozitën duke thënë se nuk po e kryen misionin e saj siç duhet, por po bën opozitë kuturu. [...]
Hoxha i mediave zbulon se si i kanë bërë milonat bandat: Bizneset “VIP” në Tiranë kanë paguar haraç nga 1-3 milionë euro te përfaqësuesit e krimit

Hoxha i mediave zbulon se si i kanë bërë milonat bandat: Bizneset “VIP” në Tiranë kanë paguar haraç nga 1-3 milionë euro te përfaqësuesit e krimit

Artan Hoxha, tregoi në emisionin “Të Paekspozuarit”, burimet e financimit të krimit të organizuar. Ai tha se ata sigurojnë të ardhura të mëdha nga nar [...]
“Gjeni avokat të fortë”, Ngjela bën paralajmërimin e fortë: Kanë ardhur dosjet e reja, Metën e ka kapur frika në palcë se…

“Gjeni avokat të fortë”, Ngjela bën paralajmërimin e fortë: Kanë ardhur dosjet e reja, Metën e ka kapur frika në palcë se…

Avokat Spartak Ngjela ka deklaruar në një emision televiziv se politikën e ka kapur frika dhe se kërkon të intimidojë drejtësinë, veçanërisht SPAK-un. [...]
Prokurorët në vend që të kërkojnë ndryshim të masës së “arrestit të shtëpisë” me burg “ankohen” në GJKKO për Berishën… se ka shkelur masën e sigurisë

Prokurorët në vend që të kërkojnë ndryshim të masës së “arrestit të shtëpisë” me burg “ankohen” në GJKKO për Berishën… se ka shkelur masën e sigurisë

Gjykata kundër korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka rrëzuar kërkesën e ish kryeministrit Sali Berisha dhe dhëndrit të tij, Jamarbër Malltezi për t [...]
Kërkoi që PD të ndahet nga ai, Berisha i vërsulet nga ballkoni Escobar: Jam i sigurtë se demokratët do t’i tregojnë vendin SHBA

Kërkoi që PD të ndahet nga ai, Berisha i vërsulet nga ballkoni Escobar: Jam i sigurtë se demokratët do t’i tregojnë vendin SHBA

Sali Berisha ka reaguar pas deklaratës së zëvendës ndihmës sekretarit amerikan Gabriel Eskobar, i cili tha se shpreson që në krye të PD-së mos vihet d [...]
1 319 320 321 322 323 1,624 3210 / 16233 POSTS