Category: Debat
Zëdhënësi i qeverisë greke reagon për vizitën e Ramës: Është private, do t’i përgjigjemi nëse…
Qeveria e Greqisë do të shohë me vëmendje mesazhet që do të japë kryeministri i Shqipërisë Edi Rama më 12 maj, në takimin e tij me emigrantet që jetoj [...]
Avokati flet me siguri: Janë trembur të gjithë! 4 prokuror do “eliminohen”nga SPAK
Avokati Spartak Ngjela ka treguar se SPAK, përpos ‘rrjetës së madhe’ të hetimit të nivelit të lartë, ka edhe probleme të brendshme.
I ftuar në “Top [...]
Takimi në 12 maj në Athinë, Rama: Moment krenarie për gjithë shqiptarët e Greqisë! Ftesa më në fund ka edhe adresën
Kur mbeten edhe dy ditë nga takimi i kryeministrit Edi Rama me bashkatdhetarët shqiptarë në Greqi ne kuadër të turit për diasporën, kreu i qeverisë e [...]
Toleranca kërkon angazhim, të zgjidhësh mosmarrëveshje me respekt e të vazhdosh të ndërtosh ura’
Fjala e kryeministrit Edi Rama në ceremoninë tradicionale të akordimit të çmimit ndërkombëtar “Karli i Madh”, në Aachen, Gjermani, 9 maj 2024. Këtë vi [...]
Rama hap arkivën, takimi në 2006 me shqiptarët në Athinë! Rikthimi pas 18 vitesh të dielën: Ja dy gjërat që kanë ndryshuar
Kanë mbetur vetëm tre ditë nga takimi që kryeministri Edi Rama do të mbajë me emigrantët shqiptarë në Athinë. Mediat greke shkruajnë se takimi do të m [...]
Rama, të dielën në Athinë! “Tërbohet” deputeti i Mitsotakis: Ta ndalim, siç Merkel ia bëri Erdoganit
Në Greqi nuk e kanë pritur aspak mirë këmbënguljen e kryeministrit Edi Rama për të zhvilluar takimin e 12 majit me emigrantët shqiptarë që jetojnë e p [...]
Çim Peka i alarmuar nga dekonspirimi i Zenit: Sulmon Ylli Rakipin dhe televizionin ku bëhet emisioni
Pak ditë më parë, gazetari Ylli Rakipi, deklaroi në emisionin e tij se para disa kohësh, kishte parë në një lokal në periferi të Tiranës, Çim Pekën dh [...]
Rama merr në intervistë… Blendi Fevziun
Informacionet e publikuara në reportazhin e televizionit italian Rai3 dy javë më parë, kryeministri Edi Rama i konsideron fakte të paverifikuara.
N [...]
Çështja e katërt që ka në dorë SPAK-u ndaj Ilir Metës
Gazetari Igli Çelmeta shpjegoi se pse kreu i PL, Ilir Meta sulmon Altin Dumanin, drejtuesin e institucionit më të lartë të drejtësisë.
Çelmeta u sh [...]
Plas te Rakipi, diversionet e orëve të vona: Pashë Veliajn me Çim Pekën dhe Shkëlzën Berishën
Sulmet e analistëve të opozitës ndaj kryebashkiakut Erion Veliaj po kapin majat e diversioneve në emisione si ai “Të Paekspozuarit” të Ylli Rakipit.
[...]