Category: Debat
Avokati Ylli Manjani nxjerr bllof avokatin Lapaj për çështjen Beqja: Hetimet janë të paplota! Ku janë provat apo në banaqe televizionesh?
Të ftuar në një emision televiziv, juristi Adriatik Lapaj shprehu mendimin se prokurorët dhe gjyqtarët duhet të japin dënime më të ashpra ndaj politi [...]
Fundi i “turizmit patriotik” në Shqipëri?
Liberalizimi i vizave për qytetarët e Kosovës ka dhënë ndikim në turizmin shqiptar. Eksperti i ekonomisë dhe pedagog në Kosovë Jakup Bellaqa, pohon pë [...]
Rasti Beqaj, Braçe: Duhet të njihem me fakte, që më pas të japë komente! Pse s’ka drejtësi për “Gërdecin” dhe “21 Janarin”? Këtu është marrë jeta e njerëzve dhe s’ka asnjë reagime nga drejtësia
Deputeti i PS-së, Erion Braçe ka reaguar pas arrestimit të ish-ministrit Ilir Beqaj për abuzimet me fondet e BE gjatë kohës që drejtonte SASPAC. Ai th [...]
Spahiu: Shpallja 2.4 milion banorë, akt antishqiptar! Largon investimet e huaja! Qesharak kur nxjerrin shqiptarët 90% më fetar se Itali dhe Gjermania
INSTAT më në fund publikoi të dhënat e Censit 2023 që u krye në mbarë vendin. Shifrat e nxjerra nga publikimi i INSTAT u diskutuan në ‘Repolitix’, Rep [...]
Rama reagon që në mëngjes: E morëm në dorë vendin “copë e çikë” …
Prej datës 1 korrik, me vendim qeverie do të hyjë në fuqi rritja e pagave për 30 mijë punonjës të sistemit arsimor.
Kryeministri i vendit, Edi Rama [...]
Rama ndan titujt e pronësive të banesave në Theth: Njofton faljen e gjobave për ndërtimet pa leje
Kryeministri Edi Rama ka dorëzuar titujt e pronësisë së shtëpive në Theth dhe në disa zona të tjera të Veriut ditën e sotme.
Rama u shpreh se gjith [...]
Juristja për ligjin e dekriminalizimit: Një “exspulse” nga BE ka hequr mandate deputeti dhe të zgjedhurish vendor! Kush u tall me “expulsin amerikan non grata” duke mos e zbatuar ligjin për Berishën?!
Për juristen Brizida Gjikondi, është e shëmtuar dhe e pamoralshme që Sali Berisha të vazhdojë të ushtrojë mandatin e deputetit edhe pse ndodhet në “ar [...]
Veliaj në Davos, vlerësohet për transformimin e Tiranës: “Shembull i ndryshimit me guxim dhe kreativitet
Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj ishte i ftuar në samitin prestigjioz, "Klosters Forum", i mbajtur në Davos të Zvicrës, ku ndau me të pran [...]
“Foto sa një mijë fjalë, prill 2021″! Açka i nxjerr “bojën” koleges Ina Zhupa: Paçavura romantike, flirtonte dhe me Nokën
Deputetja demokrate, Flutura Açka, përmes një postimi një rrjetet sociale, ka sulmuar një nga koleget e saj.
Duke publikuar një foto të tri viteve [...]
Revolta e Elton Dedës: Ju qofshi, që na nxirrni këto bibat që flasin veç budallallëqe
Këngëtari i njohur Elton Deda, ka kritikuar emisionet sportive në vend, të cilat që prej nisjes së Europianit janë të përnatshme në çdo television.
[...]