Category: Debat

1 … 327 328 329 330 331 … 1,647 3290 / 16465 POSTS
Bledi Mane: Vjehrri i Adriatik Lapajt më kërkon t’i jap 30 milionë lekë pse e quaj kriminel

Bledi Mane: Vjehrri i Adriatik Lapajt më kërkon t’i jap 30 milionë lekë pse e quaj kriminel

Ka qenë kryetar i gjykatës së Sarandës. Iu nënshtrua procesit të vettingut dhe nuk e kaloi dot. Edhe në shkallë të parë, edhe në Apel ia damkosën të n [...]
Vlora Hyseni nuk u paraqit në Komisionin e TIMS, ja ku ndodhet drejtoresha e SHISH

Vlora Hyseni nuk u paraqit në Komisionin e TIMS, ja ku ndodhet drejtoresha e SHISH

Drejtoresha e SHISH, Vlora Hyseni nuk mori pjesë në Komisionin e Posaçëm të TIMS sot pasi u takua me asistentin e Sekretarit të Përgjithshëm të NATO-s [...]
Rama sqaron mashtrimet e prokurorisë! “Gazetarët nuk prodhojnë e s’kanë si nxjerrin sekret hetimor”: Merruni me burimin e stafit tuaj

Rama sqaron mashtrimet e prokurorisë! “Gazetarët nuk prodhojnë e s’kanë si nxjerrin sekret hetimor”: Merruni me burimin e stafit tuaj

"E drejta e informimit nuk është sekret hetimor, përfitoj nga rasti se shoh avokaten e popullit rastin e një gazetari u keqtrajtua për nxjerrjen e s [...]
“Nuk kam pirë asgjë! Legjenda Mateus: Shqiptarët ishin më të mirë se spanjollët…

“Nuk kam pirë asgjë! Legjenda Mateus: Shqiptarët ishin më të mirë se spanjollët…

Legjenda e futbollit gjerman, Lotar Mateus ka vlerësuar lartë Kombëtaren shqiptare në ndeshjen me Spanjën. Pas eliminimit, Meteus thotë se Shqipëri [...]
Sali Berisha si Enver Hoxha, partinë ia lë Argitës! Harron që edhe ajo është non grata

Sali Berisha si Enver Hoxha, partinë ia lë Argitës! Harron që edhe ajo është non grata

Spartak Ngjela i ftuar në Report Tv thotë se Sali Berisha nëse dënohet penalisht ikën nga politika dhe partinë do ia lërë vajzës së tij, Argita Berish [...]
“Divorci Meta-Kryemadhi jo lojë, të dy drejt burgut”, Halit Valteri: Telefoni i Monikës ‘mollë sherri’ mes çiftit

“Divorci Meta-Kryemadhi jo lojë, të dy drejt burgut”, Halit Valteri: Telefoni i Monikës ‘mollë sherri’ mes çiftit

Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta konfirmoi disa ditë më parë se po divorcohet nga bashkëshortja e tij, Monika Kryemadhi. Ai bëri me dije se kishte [...]
Trondit juristi Romeo Kara: Operacioni ‘Metamorfoza’ është bërë posaçërisht nga SPAK për të shkuar te Ilir Meta! Shumë shpejt do të kemi komunikim akuze

Trondit juristi Romeo Kara: Operacioni ‘Metamorfoza’ është bërë posaçërisht nga SPAK për të shkuar te Ilir Meta! Shumë shpejt do të kemi komunikim akuze

Avokati i njohur, Romeo Kara ka komentuar situatën politike në vend. Fillimisht zoti Kara e ka ndalur theksin tek veprimet e fundit të presidentit të [...]
Veliaj për protestat e opozitës: “Vijnë dhe thonë ‘lironi babin’, por Saliun nuk e kam mbyllur unë në Bashki”

Veliaj për protestat e opozitës: “Vijnë dhe thonë ‘lironi babin’, por Saliun nuk e kam mbyllur unë në Bashki”

Drejtuesi Politik i PS për Qarkun e Tiranës, Erion Veliaj komentoi protestat e dhunshme të opozitës para Bashkisë së Tiranës për lirimin e Sali Berish [...]
“Shpëtimtari” Basha betohet: Nuk i lëmë demokratët në mëshirën e hallit të Berishës!

“Shpëtimtari” Basha betohet: Nuk i lëmë demokratët në mëshirën e hallit të Berishës!

Lulzim Basha ka zhvilluar pasditen e sotme një takim me drejtuesit politik të qarkut të Elbasanit për të shpalosur hapat e mëtejshme të demokratëve eu [...]
“Lotët çurg”! Ilir Meta  “mallëngjen” ushtarët e Partisë së Lirisë: Po prish familjen për Shqiprinë dhe shqiptarët për kauzat e mia për demokraci!

“Lotët çurg”! Ilir Meta “mallëngjen” ushtarët e Partisë së Lirisë: Po prish familjen për Shqiprinë dhe shqiptarët për kauzat e mia për demokraci!

Ilir Meta ka folur sot në mbledhjen e kryesisë së kësaj force politike lidhur me vendimin e tij për t’u divorcuar nga bashkëshortja. Ai tha se marr [...]
1 … 327 328 329 330 331 … 1,647 3290 / 16465 POSTS