Category: Debat

1 341 342 343 344 345 1,624 3430 / 16234 POSTS
Qytetari: “Ti shok ke gomarin”! Likja  zihet me komentuesin: Nxirre fytyrën tënde të vërtetë o patronazhist i lodhur

Qytetari: “Ti shok ke gomarin”! Likja zihet me komentuesin: Nxirre fytyrën tënde të vërtetë o patronazhist i lodhur

Ilir Meta ka postuar një foto me qenin e tij me emrin Mogi, në rrjetet sociale. Kaq është dashur, që komentues të shumtë të tallen me të. Por Me [...]
Basha i dënuar për shpifje! A do ketë Bardhi i Foltores fatin e Lulit me akuzat ndaj Olsi Ramës apo do merret i pandehur për kallëzim të rremë me pasoja?

Basha i dënuar për shpifje! A do ketë Bardhi i Foltores fatin e Lulit me akuzat ndaj Olsi Ramës apo do merret i pandehur për kallëzim të rremë me pasoja?

Fabula e publikuar si e vërtetë vazhdon me deklarimin se posaçërisht “Olsi Rama, vëllai i Kryeministrit Edi Rama, ka qenë një ndër personat kyç të fab [...]
Saliu duhet mjekuar nga psikiatri! Majë ballkonit “urdhëron” NATO-n: Përjashtoni Shqipërinë s’plotëson kriteret të jetë anëtare e Aleancës

Saliu duhet mjekuar nga psikiatri! Majë ballkonit “urdhëron” NATO-n: Përjashtoni Shqipërinë s’plotëson kriteret të jetë anëtare e Aleancës

Sali Berisha, ka marrë pjesë nëpërmjet një lidhje live, pasi ndodhet në arrest shtëpiak, në aktivitetin dedikuar 15-vjetorit të anëtarësimit të Shqipë [...]
Reagim i Olsi Ramës: Lidhjet e mia me drogën, janë po aq të vërteta sa lidhja me të vërtetën e këtij të paburrit që më akuzon

Reagim i Olsi Ramës: Lidhjet e mia me drogën, janë po aq të vërteta sa lidhja me të vërtetën e këtij të paburrit që më akuzon

Olsi Rama ka reaguar pas akuzave të Gazment Bardhit, se ka qenë i përfshirë në trafikun e drogës. Reagimi i plotë Nuk jam as i shokuar, as hiç i [...]
“Pse u bë ‘kurban’ Jorgo Goro”? Kreshnik Spahiu përplaset me zëdhënësin e Belerit

“Pse u bë ‘kurban’ Jorgo Goro”? Kreshnik Spahiu përplaset me zëdhënësin e Belerit

Ish-kryetari i bashkisë Himarë Jorgo Goro i arrestuar disa ditë më parë akuzohet nga Prokuroria e Posaçme për veprat penale “Shpërdorimi i detyrës”, k [...]
15 vjet në NATO! Merita e Berishës:  Ardhja e tij në pushtet një rrezik që e detyroi Aleancën… të “futej” në Shqipëri

15 vjet në NATO! Merita e Berishës: Ardhja e tij në pushtet një rrezik që e detyroi Aleancën… të “futej” në Shqipëri

“Shqipëria shënon 15 vite e anëtarësuar në organizatën më të fuqishme të Aleancës së Atlantikut të Veriut. Me këtë rast Partia Demokratike nderon k [...]
Gjekmarku ka blerë “brisqe” të rinj poshtë ballkonit Sali: U riktheva te kryetari i vërtet i PD Berisha për t’u përballur me Edi Ramën dhëmbë për dhëmbë e sy për sy!

Gjekmarku ka blerë “brisqe” të rinj poshtë ballkonit Sali: U riktheva te kryetari i vërtet i PD Berisha për t’u përballur me Edi Ramën dhëmbë për dhëmbë e sy për sy!

Nënkryetari i Partisë Demokratike të Rithemelimit, njëherësh dhe nënkryetar i Kuvendit, Agron Gjekmarkaj, është shprehur se vula e PD-së po mbahet pen [...]
“Bota do të ishte e tmerrshme”! Reporterja për Shqipërinë  Izabel Santos shuplakë Greqisë për Belerin: Jam e keqardhur nga deklaratat e Greqisë!

“Bota do të ishte e tmerrshme”! Reporterja për Shqipërinë Izabel Santos shuplakë Greqisë për Belerin: Jam e keqardhur nga deklaratat e Greqisë!

Raportuesja për Shqipërinë në Parlamentin Evropian, Isabel Santos, shprehu keqardhje për deklaratat e Athinës zyrtare për kryebashkiakun e zgjedhur t [...]
Kur do të udhëtojnë me trena elektrikë qytetarët në Shqipëri?

Kur do të udhëtojnë me trena elektrikë qytetarët në Shqipëri?

Perspektivat për transportin hekurudhor kanë imponuar investime të mëdha serioze në Europë e më gjerë. Por novacionet teknologjikë arritën të realizon [...]
Foltores i shtohen të marrë madje me …shkollë! Gjeka i Markajve: Na arrestuan Berishën, por s’e menduan se ai do i’u dilte lart nga qielli! I kapi shah-mat

Foltores i shtohen të marrë madje me …shkollë! Gjeka i Markajve: Na arrestuan Berishën, por s’e menduan se ai do i’u dilte lart nga qielli! I kapi shah-mat

Nënkryetar i “Rithemelimit”, Agroni i Gjekmarkaj gjatë një takimi me demokotët e Foltores në qytetin e Kavajës, u shpreh se sot partia nuk është në nj [...]
1 341 342 343 344 345 1,624 3430 / 16234 POSTS