Category: Debat
Qytetari: “Ti shok ke gomarin”! Likja zihet me komentuesin: Nxirre fytyrën tënde të vërtetë o patronazhist i lodhur
Ilir Meta ka postuar një foto me qenin e tij me emrin Mogi, në rrjetet sociale.
Kaq është dashur, që komentues të shumtë të tallen me të.
Por Me [...]
Basha i dënuar për shpifje! A do ketë Bardhi i Foltores fatin e Lulit me akuzat ndaj Olsi Ramës apo do merret i pandehur për kallëzim të rremë me pasoja?
Fabula e publikuar si e vërtetë vazhdon me deklarimin se posaçërisht “Olsi Rama, vëllai i Kryeministrit Edi Rama, ka qenë një ndër personat kyç të fab [...]
Saliu duhet mjekuar nga psikiatri! Majë ballkonit “urdhëron” NATO-n: Përjashtoni Shqipërinë s’plotëson kriteret të jetë anëtare e Aleancës
Sali Berisha, ka marrë pjesë nëpërmjet një lidhje live, pasi ndodhet në arrest shtëpiak, në aktivitetin dedikuar 15-vjetorit të anëtarësimit të Shqipë [...]
Reagim i Olsi Ramës: Lidhjet e mia me drogën, janë po aq të vërteta sa lidhja me të vërtetën e këtij të paburrit që më akuzon
Olsi Rama ka reaguar pas akuzave të Gazment Bardhit, se ka qenë i përfshirë në trafikun e drogës.
Reagimi i plotë
Nuk jam as i shokuar, as hiç i [...]
“Pse u bë ‘kurban’ Jorgo Goro”? Kreshnik Spahiu përplaset me zëdhënësin e Belerit
Ish-kryetari i bashkisë Himarë Jorgo Goro i arrestuar disa ditë më parë akuzohet nga Prokuroria e Posaçme për veprat penale “Shpërdorimi i detyrës”, k [...]

15 vjet në NATO! Merita e Berishës: Ardhja e tij në pushtet një rrezik që e detyroi Aleancën… të “futej” në Shqipëri
“Shqipëria shënon 15 vite e anëtarësuar në organizatën më të fuqishme të Aleancës së Atlantikut të Veriut.
Me këtë rast Partia Demokratike nderon k [...]
Gjekmarku ka blerë “brisqe” të rinj poshtë ballkonit Sali: U riktheva te kryetari i vërtet i PD Berisha për t’u përballur me Edi Ramën dhëmbë për dhëmbë e sy për sy!
Nënkryetari i Partisë Demokratike të Rithemelimit, njëherësh dhe nënkryetar i Kuvendit, Agron Gjekmarkaj, është shprehur se vula e PD-së po mbahet pen [...]
“Bota do të ishte e tmerrshme”! Reporterja për Shqipërinë Izabel Santos shuplakë Greqisë për Belerin: Jam e keqardhur nga deklaratat e Greqisë!
Raportuesja për Shqipërinë në Parlamentin Evropian, Isabel Santos, shprehu keqardhje për deklaratat e Athinës zyrtare për kryebashkiakun e zgjedhur t [...]
Kur do të udhëtojnë me trena elektrikë qytetarët në Shqipëri?
Perspektivat për transportin hekurudhor kanë imponuar investime të mëdha serioze në Europë e më gjerë. Por novacionet teknologjikë arritën të realizon [...]
Foltores i shtohen të marrë madje me …shkollë! Gjeka i Markajve: Na arrestuan Berishën, por s’e menduan se ai do i’u dilte lart nga qielli! I kapi shah-mat
Nënkryetar i “Rithemelimit”, Agroni i Gjekmarkaj gjatë një takimi me demokotët e Foltores në qytetin e Kavajës, u shpreh se sot partia nuk është në nj [...]