Category: Debat

1 … 341 342 343 344 345 … 1,647 3430 / 16465 POSTS
Rama u përgjigjiet mediave italiane: Nuk kam dhënë asnjë intervistë, ka qenë një bisedë mes miqsh në kafene ku biseda është publikuar me lejen time, por e manipuluar!

Rama u përgjigjiet mediave italiane: Nuk kam dhënë asnjë intervistë, ka qenë një bisedë mes miqsh në kafene ku biseda është publikuar me lejen time, por e manipuluar!

Gazetari Italian Gerardo Greco autori i intervistës me kryeministrin shqiptar publikuar më 24 maj 2024 në gazetën “La Repubblica” ka replikuar mbrëmje [...]
“Perlat” e Donika Gërvallës si “kamikaze” e Albin Kurtit, sfidon Bashkimin Europian: Nuk e zbatojmë variantin e BE-së për Asociacionin

“Perlat” e Donika Gërvallës si “kamikaze” e Albin Kurtit, sfidon Bashkimin Europian: Nuk e zbatojmë variantin e BE-së për Asociacionin

Ministrja e Jashtme të Kosovës, Donika Gërvalla tha se qeveria e Kosovës nuk do të zbatojë variantin e propozuar nga Bashkimi Europian për themelimin [...]
Rama mesazh Greqisë nga Himara: Pronat e himarjotëve janë të mbështetura në letra, jo nga Hëna…

Rama mesazh Greqisë nga Himara: Pronat e himarjotëve janë të mbështetura në letra, jo nga Hëna…

Kryeministri Edi Rama është ndalur sot në Himarë, për të dorëzuar disa certifikata pronësie për shtëpitë e trashëguara. Gjatë fjalës së tij Rama n [...]
Meta shikon ëndrra me një çetë bashibozukësh që e ndjekin: Ramën, SPAK, drejtësinë me regji  dhe patronazhistët do hidhen te Lana

Meta shikon ëndrra me një çetë bashibozukësh që e ndjekin: Ramën, SPAK, drejtësinë me regji dhe patronazhistët do hidhen te Lana

Ilir Meta mbajti fjalën e tij dje në mbledhjen e Komitetit Drejtues Kombëtar të Partisë së Lirisë. Meta ripërsëriti 5 prioritetet e partisë që drejton [...]
Trondit Artan Hoxha: Ja dosja që do të çojë Sali Berishën si Pinoçeti me barelë në burg dhe lidhjet me Ervis Martinajn

Trondit Artan Hoxha: Ja dosja që do të çojë Sali Berishën si Pinoçeti me barelë në burg dhe lidhjet me Ervis Martinajn

Gazetari investigativ, Artan Hoxha ka komentuar operacionin e fundit të SPAK. Ai thotë se deri tani janë zbardhur vetëm bisedimet e 60 aparateve SKY. [...]
Flamur Noka: E dija që pas arrestimit politik të Berishës ishte radha ime si i dyti pas tij, unë i tmerroj të gjithë!

Flamur Noka: E dija që pas arrestimit politik të Berishës ishte radha ime si i dyti pas tij, unë i tmerroj të gjithë!

Flamur Noka i ftuar në emisionin Shqip nga Dritan Hila në DritareTV foli për hetimin pasuror që ka nisur SPAK-u ndaj tij. Noka thotë se e dinte që pas [...]
Luftë në kampin e Saliut! Muli po hetohet pas denoncimit të  Bardhit: Ja provat e dëshmitarit për vilën e dhuruar nga oligarku Petrit Maho

Luftë në kampin e Saliut! Muli po hetohet pas denoncimit të Bardhit: Ja provat e dëshmitarit për vilën e dhuruar nga oligarku Petrit Maho

SPAK ka nisur hetim pasuror për Flamur Nokën dhe familjen e tij. Në objektin e hetimit përfshihen hetimi dhe verifikimi i gjithë transaksioneve financ [...]
“Policia nuk mund të bëhet e gjitha pis”: Ja katër gafat e Dumanit në Komisionin e Ligjeve

“Policia nuk mund të bëhet e gjitha pis”: Ja katër gafat e Dumanit në Komisionin e Ligjeve

Ish deputeti demokrat Myslym Murrizi duke komentuar konkluzionet e kreut të SPAK Albert Dumani para deputetëve të komisionit parlamentar të sigurisë, [...]
SPAK po i heton pasurinë, Flamur Noka: Unë edhe makinën e kam me kredi, vetëm trupin kam timin

SPAK po i heton pasurinë, Flamur Noka: Unë edhe makinën e kam me kredi, vetëm trupin kam timin

Flamur Noka ka deklaruar se nuk është në dijeni që SPAK ka nisur një hetim pasuror në drejtim të tij. I ftuar në A2 CNN, në emisionin Debat nga Alb [...]
Po hetoni politikisht Berishën, Metën dhe Mediun! Muli quan politikë vjedhjet, vrasjet dhe korrupsionin, i përgjigjet Dumani:  Nuk ka shans të ndikojë kush mbi mua dhe kolegët e mi në punën tonë

Po hetoni politikisht Berishën, Metën dhe Mediun! Muli quan politikë vjedhjet, vrasjet dhe korrupsionin, i përgjigjet Dumani: Nuk ka shans të ndikojë kush mbi mua dhe kolegët e mi në punën tonë

Kreu i SPAK, Altin Dumani në komisionin e Ligjeve i është përgjigjur deputetit të Rithemelimit Flamur Noka, pas akuzave të këtij të fundit në emër të [...]
1 … 341 342 343 344 345 … 1,647 3430 / 16465 POSTS