Category: Debat
Nën hetim nga SPAK, kryebashkiaku i Rrogozhinës: Akuzat ndaj meje shpifje! Do t’i përgjigjem drejtësisë
Kryetari i Bashkisë së Rrogozhinës, Edison Memolla ka reaguar më anë të një postimi në rrjetet sociale, pasi u mor nën hetim nga SPAK.
Memolla dys [...]
“Do të merret i pandehur për 21 janarin”! Berisha bëri presion që dosja të mos kalonte në duart e SPAK-ut
Ish-deputeti i PS, Spartak Braho i ftuar në emisionin “Breaking” me gazetaren Fiori Dardha në Top News, foli për dosjen e 21 janarit që tashmë do të m [...]
Sali Berisha në versionin e “lugatit”: Mos mendoni se po vdiqa unë, do shpëtoni! Qytetarët : Amin, sa më parë, që të shpëtoj Shqipëria
Sali Berisha nuk bën pushim as kur është festë.
Në kohën që njerëzit hanin dhe festonin darkën e Novruzit, ai doli majë penxheres, për të thënë se [...]
Nëse Shqipëria do sulmohej si Ukraina, sa kohë do rezistonte me armatimet e veta?
Sot theksohet shpesh çfarë do të ndodhte me agresionin rus në Ukrainë nëse Perëndimi do ta kishte lejuar Ukrainën të armatosej dhe të zhvillonte aftës [...]
Çdo lek për Porto Romanon trefishon veten!
Nga Fatos Çoçoli
Dje Kuvendi votoi për aktin normativ të qeverisë për Buxhetin e vitit 2024. Ky akt jep për nisjen e ndërtimit të portit të ri treg [...]
“Vjen një bandit i familjes Trump, në një Republikë bananesh”! Andi i bllokut sulm frontal si gjyshi kunder “kapitalistëve amerikan”: Sazani, qokë e ndyrë politike!
Andi i Bllokut ka qenë i ftuar në emisionin "Të Paekspozuarit", ku ka folur për propozimin e dhëndrit të Donald Trump, për investimin në një resort n [...]
Edi Rama: Kush do të kapi ndonjë gjë, të shkojë ku ka vendin. Unë kam vetëm një përgjegjësi
Kryeministri Edi Rama ka shprehur sërish mbështetjen për punën e SPAK-ut, duke ju referuar arrestimeve të zyrtarëve të lartë të vendit.
Kryeministr [...]
Ana e padurueshme e intervistave të Fevzos
Në ka një pikë të errët gazetaria e Blendi Fevziut është pikërisht mënyra si e strukturon një intervistë politike, posaçërisht atë me Ramën, sot e gji [...]
Avokati për gjyqin e Berishës në Angli: Do të shkojë “për lesh dhe do vijë i qethur”!
Prej 3 ditësh tashmë në Komisioni Special të Apeleve të Emigracionit në Mbretërinë e Bashkuar ka nisur shqyrtimin e kërkesës së Sali Berisha për shpal [...]
Rama nxjrrë bllof Fevziun publikisht: Këto mund t’i bësh te Saimiri, jo me mua! SPAK-u është pjesë e instrumenteve të PS për shpëtimin e Shqipërisë
Pyetja e Blendi Feqeziut të Berishës për SPAK-un që kohët e fundit ka goditur eksponentë apo ish-eksponentë të lartë të PS-së, është pritur mirë nga k [...]