Category: Debat
1 milion italianë vizituan Shqipërinë në 2024! Rama: Më marrin në telefon e më thonë duam të jetojmë këtu
Shqipëria po kthehet gjithnjë e më tepër në një vend atraksioni për italianët. Mbi 1 milionë shtetas të vendit fqinj vizituan Shqipërinë gjatë vitit 2 [...]
Belind Këlliçi ka folur me Trump: “Non grata” e Berishës do të hiqet, ka marrë fund, por presim lajme të tjera më të miramira nga Partia Republikane
Drejtuesi politik i PD për Tiranën, Belind Këlliçi, ka qenë i ftuar, në studion e News 24, i cili përveç protestës së opozitës me 8 shkurt ka diskutua [...]
Fevziu i Berishës akuza për Bypass-in e Vlorës, Bashkim Ulajt! Reagon Gener 2: Punimet, brenda të gjitha standardeve
Gazetari Blendi Fevziu, publikoi në faqet e tij në rrjetet sociale një video nga Bypasi i Vlorës, ku akuzoi se rruga është në gjendje të rëndë e të pa [...]

A jemi në një pikë kthese në historinë botërore?
Në artikullin e tij të botuar në gazetën britanike The Guardian, David Motadel adresoi paralajmërimet se bota është në një pikë kthese historike, siç [...]
Kontrabandë bizhuterish dhe pastrim parash: GJKKO e shkallës së parë merr vendimet për grupin e akuzuar, dënohen 8 persona, një shpallet i pafajshëm
Gjykata e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka shpallur vendimin për grupin e akuzuar për kontrabandë mallrash, pastrim parash dhe [...]
Të shkojmë tek Kryeministria! Revoltohet “trimi” i protestave Mehdi Malkaj: Nuk rrëzohen këta qelbësira vetëm me thirrjet “Rama ik”!
Aktori Mehdi Malkaj, prej kohësh aktivist i dalluar i PD-së së Sali Berishës, ka marrë pjesë në protestën e radhës së militantëve të PD para Bashkisë [...]
Basha: Ja pse nuk e dhashë dorëheqjen pas protestës së 21 janarit! Më erdhi “plasje” kur dëgjova se kishte viktima
Kreu i Demokratëve Euroatlantikë, Lulzim Basha ka folur për arsyet që e çuan atë të mendonte për dorëheqjen më 21 janar të vitit 2011.
Ai u shpreh [...]
Berisha i zuri vendin me dhunë Dendias-it, reagon “copa” e PD-së, Rithemelimi: “Karrige e xanun” i takonte atij, si ish-president dhe ish-kryeministër
PD ka reaguar pas lajmit se Sali Berisha i zuri vendin ministrit të Jashtëm grek, në ceremoninë e lamtumirës së kryepeshkopit Anastas.
Reagimi i Ri [...]
Berisha: Edi Rama më kërcënoi keq në vitin 2013, ja çfarë kërkonte
Sali Berisha, është shprehur se në vitin 2013 është kërcënuar nga kryeministri Edi Rama (atëherë lider i opozitës) se nëse mazhoranca e PD-së së asaj [...]
FOTOT/ Flamur, çfarë u bë me revolucionin dhe qeverinë teknike?
Situata në Kuvend është qetësuar ndjeshëm këto kohë.
Tashmë në PD, fjalët revolucion dhe qeveri teknike kanë filluar i përdorin gjithmonë e më pak. [...]