Category: Debat
Ja çfarë bisedoi sot Rama me presidentin e Ukrainës, Zelensky
Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar një bisedë telefonike me presidentin ukrainas, Volodymyr Zelensky. Zelensky, përmes një postimi në platformën “X”, [...]
“Uroj të vendoset drejtësi”! Bamir Topi komenton arrestimin e Veliajt: Jam me doza tolerance, procesi të vazhdonte pa masa
Ish-presidenti Bamir Topi, ka komentuar arrestimin e kryebashkiakut të Tiranës, Erion Veliaj, duke u shprehur se beson në ndarjen e pushteteve dhe uro [...]
Berisha flet broçkulla në Parma: Po rikthehem fuqishëm si Trump! Fjalimin e zv.presidentit amerikan e publikon sikur ishte për atë dhe PD-në!
Kreu i Partisë Demokratike, Sali Berisha, në një takim me shqiptarët në Parma të Italisë, deklaroi se "këto takime entuziaste tregojnë se ne po rikthe [...]
Evi Kokalari: Pa hequr Berishën e Metën, nuk e heqim dot Ramën. Fustanet e Ajolës? Shikoni pak veshjet e nuses së Berishës
Evi Kokalai iu është përgjigjur akuzave se ajo është blerë nga Edi Rama.
"Ilir Meta ishte shprehur njehere privatisht: 'Nese Evi do blehej, do kish [...]
Procesi im shkruhet nga një grup karnavalesh të bërë bashkë! Erion Veliaj sqaron pjesë të llumit të Olsi Dados nga dosja
Kreu i radhës i Prokurorisë së Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar (SPAK), Altin Dumani, pasi shumë kritikash për ndërhyrje në proces [...]
Veliaj nga qelia ndan dokumentarin për transformimin e kryeqytetit: Lufta për Tiranën Europiane nuk ndalet
Nga qelia, kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj ka ndarë një dokumentar që tregon transformimin e Tiranës nga vitet 1990 deri më sot.
Është i njëjt [...]
Evi Kokalari replikon me konsulentin amerikan të Berishës: Sa u pagove për punën e pistë? Sorosin e solli Saliu në Shqipëri
Evi Kokalari shqiptaro-amerikania e angazhuar në partinë republikane të SHBA-ve ka bërë një replikë të ashpër për Chris LaCivitan, konsulentin e kontr [...]
Projekti turistik i Portit të Durrësit: Kushtetuesja rrëzon sërish PD: Nuk cenohet liria ekonomike, shteti aksioner me 33%
Gjykata Kushtetuese ka rrezuar për herë të dytë padinë e deputetëve të opozitës për Portin Turistik të Durrësit. Padia e 1/5 së deputetëve të opozitës [...]
Çfarë i mbetet Grida Dumës, tani?
Dy ditë më parë, në mënyrë skandaloze, Grida Duma i hapi dyert një vrasësi të rrezikshëm.
Ajo e nxorri live atë në televizionin kombëtar Top Channe [...]
VIDEO/ “Vetëm një kaubojs ka Shqipëria”! Eduart Ndocaj thumbon Berishën: Nuk të bën dot fitues një kapele
Në një moment të ri komik të politikës shqiptare, Eduart Ndocaj, i njohur për stilin e tij të kaubojsit në parlament, është rishfaqur pas konkurrencës [...]