Category: Debat

1 180 181 182 183 184 1,623 1820 / 16224 POSTS
Adriatik Lapaj “kryeministër”: Në 11 maj do marr 71 mandate deputetësh, e kam seriozisht! Rama dhe Berisha kanë marrë fund

Adriatik Lapaj “kryeministër”: Në 11 maj do marr 71 mandate deputetësh, e kam seriozisht! Rama dhe Berisha kanë marrë fund

Adriatik Lapaj ishte i ftuar në “ Të Pashoq”, ku deklaroi se në zgjedhjet e 11 majit synon të marrë 71 mandate. Lapaj tha se nuk i përket politikan [...]
Skandal! I paftuari Sali Berisha me probleme, zë vendin e caktuar për diplomatët krahë Micotaqit! Ndërhyn portokolli por ai nuk çohet (Foto)

Skandal! I paftuari Sali Berisha me probleme, zë vendin e caktuar për diplomatët krahë Micotaqit! Ndërhyn portokolli por ai nuk çohet (Foto)

Një skandal ka ndodhur në ceremoninë e përcjelljes së kryepeshkopit Janullatos. Lajmi që shumë media dhe portale e trasmetojnë si ..."bashkohet Rama m [...]
Mero Baze: Ditën imiton Trumpin, natën ëndërron Ramën

Mero Baze: Ditën imiton Trumpin, natën ëndërron Ramën

Ajo skena kur Donald Trump firmos urdhrat ekzekutivë një nga një, secilin me një stilolaps më vete, pastaj ia tregon kamerave dhe vazhdon me tjetrin, [...]
Trump është presidenti i sapozgjedhur më pak popullor në 80 vjet

Trump është presidenti i sapozgjedhur më pak popullor në 80 vjet

Donald Trump është presidenti më pak popullor i sapozgjedhur që nga Lufta e Dytë Botërore, me përjashtim në vitin 2017, sipas një sërë sondazhesh. [...]
Anri Bala: Ju të bashkuar? A nuk e ka akuzuar Bardhi Nokën si hajdut? Sula përplaset me gazetarin: Nuk jemi njësoj, turp të kesh!

Anri Bala: Ju të bashkuar? A nuk e ka akuzuar Bardhi Nokën si hajdut? Sula përplaset me gazetarin: Nuk jemi njësoj, turp të kesh!

Deputeti i PD-së, Dashnor Sula zhvilloi një debat të ashpër me gazetarin Anri Bala. Sula tha në News 24 se nuk është aspak dakord me shprehjen se [...]
Tërhiqet Trump, Shtëpia e Bardhë anulon urdhrin për ngrirjen e fondeve për vendet e huaja edhe për Shqipërinë

Tërhiqet Trump, Shtëpia e Bardhë anulon urdhrin për ngrirjen e fondeve për vendet e huaja edhe për Shqipërinë

Zyra e Buxhetit të Shtëpisë së Bardhë ka anuluar urdhrin për ngrirjen e granteve federale, sipas një memoje të re të siguruar nga The Washington Post. [...]
“Është për të vënë duart në kokë”!  Historia e fotos me Linda Ramën, Ilir Demalia: Jemi kushërinj!

“Është për të vënë duart në kokë”! Historia e fotos me Linda Ramën, Ilir Demalia: Jemi kushërinj!

Ilir Demalia ka reaguar sot në lidhje me një valë komentesh në rrjetet sociale pas një fotoje të tij me Linda Ramën në një event të përbashkët. I f [...]
Ngrirja e fondeve të USAID për institucionet, reagon ambasada e SHBA: Urdhër i Trump për rishikim të kujdesshëm të shpenzimeve në mbarë botën! SHBA s’do të japë para verbërisht

Ngrirja e fondeve të USAID për institucionet, reagon ambasada e SHBA: Urdhër i Trump për rishikim të kujdesshëm të shpenzimeve në mbarë botën! SHBA s’do të japë para verbërisht

Ambasada e SHBA në Tiranë ka reaguar pas njoftimit që është dërguar për ngrirjen e fondeve për institucionet shqiptare, mes tyre edhe SPAK. Ambasa [...]
Primaret e Berishës, Anri Bala: Janë fasadë, Meta do futet në listë të sigurtë pa u pyetur askush! Poli Hoxha: Nuk ka transparencë!

Primaret e Berishës, Anri Bala: Janë fasadë, Meta do futet në listë të sigurtë pa u pyetur askush! Poli Hoxha: Nuk ka transparencë!

Primaret në Partinë Demokratike u diskutuan në ‘Studio Live’ me Andi Mustafaj nga departamenti ‘Brain Gain’ i PD dhe gazetarët Poli Hoxha dhe Anri Bal [...]
Arben Ahmetaj vë në siklet Belind Këlliçin: A i financon Belinda Balluku protestat e tij kundër Erion Veliajt?

Arben Ahmetaj vë në siklet Belind Këlliçin: A i financon Belinda Balluku protestat e tij kundër Erion Veliajt?

Pika e zeze Në monologun e tij para kamerave të paguara nga familja Berisha, ish-zv/kryeministri Arben Ahmetaj për më shumë se 3 orë tregoi atë q [...]
1 180 181 182 183 184 1,623 1820 / 16224 POSTS