Category: Debat
Nikoll Lesi flet për “shtetin” e Baba Mondit: Do të jetë vend për turizëm dhe argëtim! Rama e ka hallin te paratë
Botues i "Koha Jonë", Nikoll Lesi, ka qenë i ftuar në emisionin "Të Paekspozuarit", ku u diskutua për idenë e Ramës për krijimin e shtetit bektashi.
[...]
“Rikthehet” Arben Ahmetaj: Po të arrestohesha, nuk do të dilja i gjallë nga burgu. Plus është kosto e madhe për shtetin të më mbajë në burg
Arben Ahmetaj është rikthyer të flasë për Çim Pekën, në serinë e tretë të intervistave të tij.
Ai thotë se nuk dilte i gjallë nga burgu, ndaj dhe u [...]
Lajm në X nga gazetari izraelit: Shqipëria është në negociata me administratën Trump për të pritur 100 mijë palestinezë?! Reagon kryeministri Rama
Kryeministri Edi Rama ka reaguar lidhur me një lajm që po qarkullon në X, publikuar nga një gazetar izraelit, se Shqipëria është në negociata me admin [...]
Përplasjet me Berishën, vjen përgjigjja epike e Taulant Ballës: Gjarprin e kam kapur që i vogël në ferra
Ministri i Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, Taulant Balla, i kthen një përgjigje epike Berishës pas akuzave të shumta drejtuar atij.
Pyetje [...]
Klevis Balliu i lumtur: SPAK tani është i pavarur se mori fund Soros, e patë që i dha leje Berishës të shkojë në Gjermani
Ish-deputeti i PD-së, Klevis Balliu, thotë se SPAK s’është më nën ndikimin e Soros dhe sipas tij, kjo ka ndikuar edhe që Sali Berisha të niset për në [...]
VIDEO/ Të përndjekurit politikë: Mashtrimet e Berishës në 34 vjet! Nga konferenca e 13 gushtit 1992, tek greva e urisë së vitit 2012
Qysh në vitet e para të pluralizmit, Berisha i përdori ish-të përndjekurit politik për t'i hedhur më pas si leckë, atëherë kur nuk i duheshin.
Kësh [...]

Lajmi i rremë për ndarjen nga jeta të Lulzim Bashës, Rama ironi me ish kreun e PD: Mos e prish gjumin, ty të marrin të keqen!
Kryeministri Edi Rama ka reaguar pas lajmit të rremë se kryetari i Partisë Demokratike Demokratët Euroatlantikë, Lulzim Basha, “ka humbur jetën në një [...]
Lajmi për ndarjen nga jeta në një aksident, reagon Lulzim Basha: Ndoshta disa do të trishtohen, por jam gjallë e mirë
Kreu i Demokratëve Euroatlantikë, Lulzim Basha ka reaguar pas përhapjes së një lajmi të rremë në rrjetet sociale, ku pretendohej për një aksident auto [...]
Ed Paloka jep lajmin e “madh”: Dy ditë pas ardhjes së Trump, puna e parë… “non-grata” e Berishës është fshirë! Së shpejti bëhet zyrtare
Edi Paloka flet për "Panorama" për çështjen e “non-grata” të Sali Berishës, duke u shprehur se “praktikisht është fshirë dhe është vetëm çështje kohe [...]
Votimi për Drejtorin e RTSH-së i pavlefshëm dhe i paligjshem: Ja dy shkeljet e Këshillit Drejtues
Këshilli Drejtues i Radio Televizionit Shqiptar vijoi sot procesin e zgjedhjes se Drejtorit te Përgjithshëm te RTSH-së.
Por në mbledhjen e sotme an [...]