Category: Debat
Pak histori mes Buschetta dhe Falcones dhe frika e prokurorëve të SPAK që akoma nuk e dinë se këta tanët të hanë… !
I penduari, e kapi për krahu Falconen dhe e ftoi të ulet: “Gjykatës, qetësohu të lutem, pi pak ujë”. Ndenji një copë herë dhe shtoi: “Unë nuk flas për [...]
VIDEO/ Si e ironizoi Rama gazetarin dashakeqës anglez që sulmoi turizmin shqiptarë? Ju kam vizituar kur ishte si Koreja e Veriut. Rama: Ke qenë agjent ose marksist
Teksa merrte pjesë në sesionin me temë “Mënyra se si do të udhëtojmë” në Forumin Ekonomik Botëror që zhvillohet në Davos, kryeministri Edi Rama nuk i [...]
Rama shpall krijimin e Shtetit Bektashi: Selia e Kryegjyshatës do të ketë status të veçantë, njësoj si Vatikani! Mesazhi për komunitetet e tjera fetare
Kryeministri Edi Rama ka shpallur krijimin e Shtetit Bektashi, ndërsa mbante fjalën në ceremoninë e 95-vjetorin e vendosjes së Kryegjyshatës Botërore [...]
Çfarë shkruante Peter Lucas për “sinonimin” e Trump, Berisha, pas shpalljes non grata: Mrekulli! Por pse e vonuat kaq shumë këtë vendim! Komunisti që nuk u largua dot nga aferat dhe babëzia familjare, Guantanamo s’ka vend për të gjithë të korruptuarit e Ballkanit
Gazetari amerikan në pension Peter Lucas që u shit sot si një adhurues i Berishë para disa viteshi ka kushtuar një artikull të gjatë shpalljes “non gr [...]
Pensionist Peter Lucas, apo Alfred Lela: Vështirë ta dallosh se kush e ka bërë këtë shkrim para dy vitesh që Syri i Zenit e shet si artikull të sotshëm
Syri Zenit shkruan: Një nga gazetat më të mëdha amerikane, Boston Herald, publikoi një editorial nga Peter Lucas në lidhje me reagimet e politikës shq [...]
Edi Palokës i duket Trump si kryprokuror i Shqipërisë: “Non grata” e Berishës ka rënë! Grupet e krimit do të ndëshkohen nga Trump
Edi Paloka, teksa ishte i ftuar në studion e “Debat” në A2 CNN, u shpreh se me ardhjen në pushtet të Donald Trump në SHBA, do të ketë zhvillime të tje [...]
Fotografia e emigrantëve me zinxhirë: Donald Trump luan me frikën dhe shpik një Amerikë që nuk ekziston
Gjatë viteve të kolegjit, Stephen Amidon mori mësimin më të vlefshëm nga Maya Angelou, një nga poetët më të mëdhenj të Amerikës.
“Kur dikush ju tho [...]
Ish deputeti Halit Valteri: Kam dokumentet që vërtetojnë se Këlliçi pagoi për foton me Trump, t’u tregojë shqiptarëve ku i gjeti paratë
Ish-deputeti Halit Valteri thotë se zotëron dokumente që vërtetojnë se Belind Këlliçi ka paguar para për t’u takuar me Donald Trump në tetor të vitit [...]
Revoltohet Fatmir Mediu: Nuk e kuptoj këtë urrejtjen që keni për Berishën, ai është historia e Shqipërisë
Kreu i Partisë Republikane, Fatmir Mediu, në një lidhje direkte me studion e “Çdokënd” me Merita Haklajn, u ndal te çështja e “non gratës” së Sali Ber [...]
“Spiun i sigurimit”! Demalia ‘shpërthen’ ndaj Berishës: Palaço, ti nuk je burrë! Mua më përndoqi regjimi, lirinë time s’e blen dot
Analisti Ilir Demaila ka reaguar ndaj akuzave të Sali Berishës, për të cilin thotë se e ka quajtur spiun i sigurimit.
Demalia e quan Berishën palaç [...]