Category: Debat

1 … 183 184 185 186 187 … 1,646 1850 / 16455 POSTS
Struktura e delirantëve ligjorë që mendon se jemi në diktaturë! SPAK pas kritikava të Ramës  krenohet se vetëm 40% po hetohen në burg

Struktura e delirantëve ligjorë që mendon se jemi në diktaturë! SPAK pas kritikava të Ramës krenohet se vetëm 40% po hetohen në burg

Prokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka publikuar një raport lidhur me hetimet e zhvilluara përgjatë vitit që lamë pas. S [...]
VIDEO/ Gazetari Anri Bala: Primaret…si Kënga Magjike, fituesin e zgjedh kryetari

VIDEO/ Gazetari Anri Bala: Primaret…si Kënga Magjike, fituesin e zgjedh kryetari

I ftuar në “Studio Live” gazetari Anri Bala e krahasoi me festivalin “Kënga Magjike”, ku në fund fituesit i zgjedh drejtuesi Ai mendon se PD është [...]
VIDEO/ SPAK në luftë me zhvillimin apo me korrupsionin? Landfilli i Sharrës, një vepër inxhinierike unikale për Shqipërinë

VIDEO/ SPAK në luftë me zhvillimin apo me korrupsionin? Landfilli i Sharrës, një vepër inxhinierike unikale për Shqipërinë

SPAK ka kaluar nën sekuestro preventive Landfilldin e Sharrës, një vepër inxhinierike unikale për Shqipërinë. Por kjo ka bërë që në llumin mediatik ka [...]
VIDEO/ “SPAK do përfundojë në koshin e plehrave”, Rama ironizon sërish Berishën: Kuak kuak kuak

VIDEO/ “SPAK do përfundojë në koshin e plehrave”, Rama ironizon sërish Berishën: Kuak kuak kuak

Kryeministri Edi Rama ka ironizuar sërish deklaratën e kryetarit të Partisë Demokratike, Sali Berisha, i cili tha se nëse do të vijë në pushtet do ta [...]
Gazetari Anri Bala: Do standarte? Përse hesht Rama dhe nuk thërret urgjentisht Metanin e ILD të sqarojë si u bë noteri-prokuror dhe kush është pas tij?!

Gazetari Anri Bala: Do standarte? Përse hesht Rama dhe nuk thërret urgjentisht Metanin e ILD të sqarojë si u bë noteri-prokuror dhe kush është pas tij?!

Gazetari Anri Bala te Raport Tv me Arbër Hitajn ka hedhur dyshime të forta te standardet e SPAK dhe veçanërisht te dyshja prokuror-gjyqtar e rastit Ve [...]
“Jam i burgosur, por jo i pandehur”, Erion Veliaj: Ols Dado më ka hetuar si dikur hetuesit e Enverit! Ja pse celulari im rezulton 87 herë në zonën e Kavajës

“Jam i burgosur, por jo i pandehur”, Erion Veliaj: Ols Dado më ka hetuar si dikur hetuesit e Enverit! Ja pse celulari im rezulton 87 herë në zonën e Kavajës

Kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj ka reaguar nga qelia, në lidhje me arrestimin e tij. Veliaj është shprehur se është i burgosur dhe jo i pande [...]
“Strategu” LaCivita dhe gënjeshtrat opozitare për Yuri Kim

“Strategu” LaCivita dhe gënjeshtrat opozitare për Yuri Kim

Të hënën e kaluar, Partia Demokratike njoftoi ardhjen e Christian LaCivita si strategun e ri zgjedhor, një shërbim që kushton shumë por ende nuk kemi [...]
Avokatët e Veliaj godasin akuzën fals mbi sponsorizmet e OJF që merren me veprimtari kulturore nga Bashkia

Avokatët e Veliaj godasin akuzën fals mbi sponsorizmet e OJF që merren me veprimtari kulturore nga Bashkia

Grupi i mbrojtjes së kryetarit të Bashkisë Erion Veliaj I ka kërkuar Gjykatës së Apelit në Tiranë të konsideroj të paligjshëm masën e arrestit duke i [...]
Zbardhen të tjera argumente të mbrojtjes së Veliajt: SPAK regjistroi procedimin jashtë afatit

Zbardhen të tjera argumente të mbrojtjes së Veliajt: SPAK regjistroi procedimin jashtë afatit

Avokati i Erion Veliajt, Ermir Beta ka dorëzuar ditën e djeshme ankimim në Apelin e Posaçëm duke kundërshtuar vendimin e masës së sigurisë “Arrest në [...]
1 … 183 184 185 186 187 … 1,646 1850 / 16455 POSTS