Category: Debat

1 181 182 183 184 185 1,623 1830 / 16224 POSTS
Nuk shkoi në gjyqin për masakrën e Gërdecit se ‘ishte sëmurë dhe po ekzaminohej në SHBA’, Mediu zbulon vetë gënjeshtrën: Më ftuan për inaugurimin e Trump, fola dhe për Berishën

Nuk shkoi në gjyqin për masakrën e Gërdecit se ‘ishte sëmurë dhe po ekzaminohej në SHBA’, Mediu zbulon vetë gënjeshtrën: Më ftuan për inaugurimin e Trump, fola dhe për Berishën

Fatmir Mediu i është shmangur gjyqit për Gërdecin. Ai dërgoi avokatët e vet në seancë, për t’iu thënë gjyqtarëve se ndodhet në SHBA për disa ekzaminim [...]
Pas urdhrit të Trump, Ambasada e SHBA nxjerr listën e  institucionet shtetëror shqiptare, mes tyre dhe SPAK  që do u ndërpriten donacionet për një periudhë 90 ditore nga USAID

Pas urdhrit të Trump, Ambasada e SHBA nxjerr listën e institucionet shtetëror shqiptare, mes tyre dhe SPAK që do u ndërpriten donacionet për një periudhë 90 ditore nga USAID

Pas urdhrit të presidentit Donald Trump, ambasada e SHBA në Tiranë ka njoftuar Ministrinë e Jashtme të Shqipërisë për ndërprerjen e fondeve amerikane [...]
FAKTET: Berisha propozoi ligj për martesat gay pas takimit me Soros, sot me Trump…propozon të kundërtën nga halli i nongratës

FAKTET: Berisha propozoi ligj për martesat gay pas takimit me Soros, sot me Trump…propozon të kundërtën nga halli i nongratës

Nga Adriatik Doçi Në 25 janar të 2008, Sali Berisha zhvilloi një takim me George Soros në Davos të Zvicrës, duke e shpallur Sorosin mik të madh të [...]
Seriali tele-dramatik, “30 mijë euro një shishe verë”, “15 mijë euro një masazh”…

Seriali tele-dramatik, “30 mijë euro një shishe verë”, “15 mijë euro një masazh”…

Nga Mentor Kikia Arben Ahmetaj “interpretoi” serinë e tretë të rrëfimit të tij në “Syri TV”. Tha një mijë të zeza…. Ai nuk ka asnjë vlerë s [...]
Air Albania i përgjigjet Arben Ahmetajt: Paguaj borxhet që na ke, për udhëtimet që ke bërë bashkë me familjarët e tu

Air Albania i përgjigjet Arben Ahmetajt: Paguaj borxhet që na ke, për udhëtimet që ke bërë bashkë me familjarët e tu

Air Albania ka reaguar pas akuzave të Arbën Ahmetajt, gjatë intervistës së tij për Çim Pekën. “Në përgjigjie të interesimit të disa mediave lidhur [...]
Juristi Romeo Kara: Berisha vrau e preu, nëse vjen në pushtet Shqipëria shpërbëhet! Ahmetaj të dalë si i penduar e jo si i kulluar me gjysmë të vërteta

Juristi Romeo Kara: Berisha vrau e preu, nëse vjen në pushtet Shqipëria shpërbëhet! Ahmetaj të dalë si i penduar e jo si i kulluar me gjysmë të vërteta

Në Prokurorinë e Posaçme është pyetur një prej vëllezërve të Hekuran Dedës, protestues i vrarë 21 janarin e vitit 2011 para Kryeministrisë. Por a d [...]
VIDEO/ Berisha hante e pinte me Xhorxh Soros! Filantropi: Jam shumë i lumtur që njerëz e  fondacionit janë të asociuar edhe me Berishën e “djathtë”

VIDEO/ Berisha hante e pinte me Xhorxh Soros! Filantropi: Jam shumë i lumtur që njerëz e fondacionit janë të asociuar edhe me Berishën e “djathtë”

Sot, Sali Berisha pozicionohet si kundërshtar i betuar i Xhorxh Soros, duke pretenduar se influenca e tij është shkaku kryesor i dështimeve të opozitë [...]
FOTO/ Duhet “Ahmetaj 4”, se nuk u rrëzua as këtë radhë Rama

FOTO/ Duhet “Ahmetaj 4”, se nuk u rrëzua as këtë radhë Rama

Intervistat e Arben Ahmetaj me Çim Pekën janë kthyer si telenovelë. Para intervistave premtohen fakte të bujshme, që do të rrëzojnë Edi Ramën. P [...]
Ngjashmëria qesharake për trushplarët: Trump nuk ka hapur kurrë zjarr kundër amerikanëve si Berisha ndaj popullit të tij!

Ngjashmëria qesharake për trushplarët: Trump nuk ka hapur kurrë zjarr kundër amerikanëve si Berisha ndaj popullit të tij!

Ka një kod universal në sjelljen njerëzore: Ruajtja e jetës së popullit tënd në radhë të parë e më pas e gjithë qënieve njerëzore dhe faunës përreth. [...]
“Shqiptarët i bënin gjyq pse ishte grek”! Mero Baze shpjegon si nisën sulmet ndaj Kryepeshkopit Anastas

“Shqiptarët i bënin gjyq pse ishte grek”! Mero Baze shpjegon si nisën sulmet ndaj Kryepeshkopit Anastas

Mero Baze, i ftuar në emisionin "Të Paekspozuarit" në MCN TV, ka folur për Kryepeshkopin Anastas i cili ndërroi jetë pak ditë më parë. Baze soll [...]
1 181 182 183 184 185 1,623 1830 / 16224 POSTS