Category: Debat

1 185 186 187 188 189 1,623 1870 / 16224 POSTS
SPAK kërkesë për 40 vjet  burg! “Krimi” i familjes Idrizaj apo hakmarrje e pasukseshme e disa OPGj-ve në “BKH” ndaj ish kryepolicit Veliu

SPAK kërkesë për 40 vjet burg! “Krimi” i familjes Idrizaj apo hakmarrje e pasukseshme e disa OPGj-ve në “BKH” ndaj ish kryepolicit Veliu

Rast i paprecedent i familjes Idrizaj ku SPAK kërkon 40 vite burg për një familje si gjoja paskan kontrabanduar 2 milion euro mallra të vjedhura bizhu [...]
FOTO/ Lista e “dëmeve” të mëdha që George Soros i ka bërë ish komunistit Sali Berisha dhe lehësave të tij….

FOTO/ Lista e “dëmeve” të mëdha që George Soros i ka bërë ish komunistit Sali Berisha dhe lehësave të tij….

Prej disa kohësh, miliarderi Xhorxh Soros është shpallur zyrtarisht si armik i Partisë Demokratike të Shqipërisë hjeshtë meqë është një komdhe motivin [...]
Trashgimtari i George Soros takohet me kryeministrin Rama në Davos: Shqipëria e para nga të gjitha sepse…(Foto)

Trashgimtari i George Soros takohet me kryeministrin Rama në Davos: Shqipëria e para nga të gjitha sepse…(Foto)

Djali i miliarderit George Soros, Aleks Soros është takuar me kryeministrin e vendit tonë Edi Rama, në Davos të Zvicrës, ku u mbajt edhe Forumi Ekonom [...]
Republikani i “republikës së bananeve” i nxjerr ujin e zi koridoreve të SHBA me… foto kllounësh

Republikani i “republikës së bananeve” i nxjerr ujin e zi koridoreve të SHBA me… foto kllounësh

Fatmir Mediu nuk shkulet nga SHBA. Ai ka postuar të tjera foto nga korridoret dhe lokalet e Uashingtonit. “Kënaqësi të takohesha me senatorin Jo [...]
Donald Trump dhe emigrantët…  Çfarë ka vërtet të re?

Donald Trump dhe emigrantët… Çfarë ka vërtet të re?

A po përgatitet Amerika të realizojë një kthesë të vërtetë në politikat e emigracionit, duke bërë një ndarje të plotë me të kaluarën? Ajo që është [...]
Floriana Garo zbulon listën e deputetëve për zgjedhjet e 11 majit: Berisha ka lidhje me Trump, do t’i hiqet “non grata”!

Floriana Garo zbulon listën e deputetëve për zgjedhjet e 11 majit: Berisha ka lidhje me Trump, do t’i hiqet “non grata”!

Floriana Garo, zëdhënëse e Partisë Demokratike, ka zbuluar për emisionin Dekalog nga Roland Qafoku në Dritare TV, se ajo dhe Silvi Bardhi do të kandid [...]
Basir Çollaku ndryshon portë! Berishistë dje, lekistë sot, akuzon pazarxhinjtë e PD: Çdo shkurre do flasë…

Basir Çollaku ndryshon portë! Berishistë dje, lekistë sot, akuzon pazarxhinjtë e PD: Çdo shkurre do flasë…

Gazetari pranë PD, Basir Çollaku, njëkohësisht ish-kandidati i Rithemelimit në Dimalka bërë një reagim të fortë në rrjetet sociale, ku kritikon ashpër [...]
“Edhe me vdekje t’më dënoni s’e njollosni dot emrin tim dhe qeverinë me punën time”!  Beqaj shpërthen ndaj gjyqtares që liroi Berishën: U bashkuat me Vokshin dhe Vasilin…

“Edhe me vdekje t’më dënoni s’e njollosni dot emrin tim dhe qeverinë me punën time”! Beqaj shpërthen ndaj gjyqtares që liroi Berishën: U bashkuat me Vokshin dhe Vasilin…

Ish-ministri Ilir Beqaj është përballur sot me trupin gjykues dhe prokurorët, teksa nuk ka kursyer akuzat ndaj këtyre të fundit për procesin e sterili [...]
Kreshnik Spahiu: Lexoni dëshminë e ish prokurorit Ervin Karanxha, 100% e vërteta e 21 Janarit! Dumani në atë kohë kërkoi përgjegjësit, por e rrëzuan

Kreshnik Spahiu: Lexoni dëshminë e ish prokurorit Ervin Karanxha, 100% e vërteta e 21 Janarit! Dumani në atë kohë kërkoi përgjegjësit, por e rrëzuan

Dëshmia e dhënë dje nga ish-prokurori Ervin Karanxha i dosjes “21 Janari”, si pjesë e grupit hetimor më 2011, ku dha detaje në një rrëfim për REPORT T [...]
Bolton deklaron se Trump mund t’i heqë “non grata”-n Berishës! A ka të drejtë presidenti që e quajti tuaf Ish-këshilltarin e tij vetëm pak ditë më parë?

Bolton deklaron se Trump mund t’i heqë “non grata”-n Berishës! A ka të drejtë presidenti që e quajti tuaf Ish-këshilltarin e tij vetëm pak ditë më parë?

Ish-këshilltari i Donald Trump, John Bolton, që Trump e quajti "tuhaf" vetëm pak ditë më parë, thotë për televizionin shqiptar A2, se gjatë administra [...]
1 185 186 187 188 189 1,623 1870 / 16224 POSTS