Category: Debat

1 186 187 188 189 190 1,623 1880 / 16224 POSTS
Deputeti Korreshi kundër primareve?! Anri Bala: Janë sajesa për të shmangur pakënqësitë e kandidatëve

Deputeti Korreshi kundër primareve?! Anri Bala: Janë sajesa për të shmangur pakënqësitë e kandidatëve

Gazetari Anri Bala shprehet se 46 deputetë nga partitë e mëdha do jenë të fiksuar. Problemi i PD siç ka deklaruar Berisha është futja në listë e k [...]
VIDEO/ Fiiittooore! Më në fund në një sallë me Donald Trump

VIDEO/ Fiiittooore! Më në fund në një sallë me Donald Trump

Fatmir Mediu, që nuk hyri dot në sallën e inagurimit të Donald Trump si president, ka mundur të sigurojë një ftesë për një festë ku ishte prezent dhe [...]
Berisha me sytë nga Donald Trump për “non gratën”, por në festë ishte vetëm Lulzim Basha dhe… Orjola Pampuri

Berisha me sytë nga Donald Trump për “non gratën”, por në festë ishte vetëm Lulzim Basha dhe… Orjola Pampuri

Përgjatë ditëve të fundit sytë e të gjithë botës ishin në një vend, pikërisht në ceremoninë e inaugurimit të presidentit të 47-të të Shteteve të Bashk [...]
Spahiu për 21 Janarin: Jam pesimist, mendoj se urdhëruesit e vrasjeve nuk do dënohen kurrë! Disa nga veprat rrezikojnë të parashkruhen

Spahiu për 21 Janarin: Jam pesimist, mendoj se urdhëruesit e vrasjeve nuk do dënohen kurrë! Disa nga veprat rrezikojnë të parashkruhen

Pse nuk ka drejtësi 14 vite pas 21 Janarit, ku u vranë nga Garda 4 protestues të opozitës së atëhershme para Kryeministrisë dhe a po e heton SPAK siç [...]
Ish-prokurori i 21 Janarit: Provat ishin prishur, serveri u fshi me qëllim në 2 të natës! Ja si u zbardhën dy nga vrasjet

Ish-prokurori i 21 Janarit: Provat ishin prishur, serveri u fshi me qëllim në 2 të natës! Ja si u zbardhën dy nga vrasjet

Ish-prokurori Ervin Karanxha kujtoi sot në ‘Studio Live’ momentet e para të pasngjarjes së 21 Janarit, kur nisën hetimet paraprake dhe ato çfarë ndodh [...]
Home Office fushatë për dekurajimin e shqiptarëve që synojnë Britaninë: Do përdoreni si skllevër nga bandat e krimit nëse vini këtu, mund t’iu kushtojë gjithçka

Home Office fushatë për dekurajimin e shqiptarëve që synojnë Britaninë: Do përdoreni si skllevër nga bandat e krimit nëse vini këtu, mund t’iu kushtojë gjithçka

Të rinjtë shqiptarë paralajmërohen nga reklamat e Home Office se do të përdoren si “skllevër” nga bandat e krimit të organizuar nëse hyjnë ilegalisht [...]
Zef Brozi: Pandëshkueshmëria për aktin terrorist të 21 janarit vazhdon, zvarritja e hetimeve mbron krimet e Sali Berishës

Zef Brozi: Pandëshkueshmëria për aktin terrorist të 21 janarit vazhdon, zvarritja e hetimeve mbron krimet e Sali Berishës

Akt terrorist i quan 4 vrasjet e 21 janarit, Zef Brozi, ish-kreu i Gjykatës së Kasacionit në Shqipëri. Në një postim në Facebook, sot kur shënohen 14 [...]
4 vite nga protesta e 21 janarit, Rama: Kam aq shumë gjëra për të thënë për drejtësinë,  por edhe sot do t’i rri besnik qëndrimit për të mos bërë komente

4 vite nga protesta e 21 janarit, Rama: Kam aq shumë gjëra për të thënë për drejtësinë, por edhe sot do t’i rri besnik qëndrimit për të mos bërë komente

Kryeministri Edi Rama ka reaguar përmes rrjeteve sociale për komentet lidhur me "21 janarin". Rama shpreht se ka shumë gjëra për të thënë, por dhe sot [...]
“Thrifting” si stil jete apo i ndikuar nga kushtet ekonomike? Të gjithë te “Gabi”, importet e veshjeve të përdorura u rritën me 81% më 2024

“Thrifting” si stil jete apo i ndikuar nga kushtet ekonomike? Të gjithë te “Gabi”, importet e veshjeve të përdorura u rritën me 81% më 2024

Gjithnjë e më shumë konsumi i veshjeve në vendin tonë po zhvendoset te mallrat e dorës së dytë, të njohura si të përdorura. Pjesa e popullsisë që [...]
Skandal i OPGj “lehsave” brënda BKH-së! Dosja “Toyota Yaris” në dorë të  Berishës! Dumani paralajmëron Berishën: Do mbash përgjegjësi penale për publikimin e saj!

Skandal i OPGj “lehsave” brënda BKH-së! Dosja “Toyota Yaris” në dorë të Berishës! Dumani paralajmëron Berishën: Do mbash përgjegjësi penale për publikimin e saj!

Kreu i SPAK-ut, Altin Dumani, zhvilloi këtë të hënë një takim informal me gazetarët, ku dha komente mbi hetimet e disa çështjeve të rëndësishme të Pro [...]
1 186 187 188 189 190 1,623 1880 / 16224 POSTS