Category: Debat

1 187 188 189 190 191 1,623 1890 / 16224 POSTS
VIDEO/ Adriatik Lapaj dhe Arlind Qori sherr para Ministrisë së Brendshme. Lapaj: Komunistët s’bëhen njerëz!

VIDEO/ Adriatik Lapaj dhe Arlind Qori sherr para Ministrisë së Brendshme. Lapaj: Komunistët s’bëhen njerëz!

Grupimi i Adriatik Lapajt dhe Arlind Qorit janë përplasur në shkallët e ministrisë së Brendshme. Adriatik Lapaj e përfaqësues të partisë Lëvizja Ba [...]
“Të gjithë duan të jenë miq me mua”! Liderët europianë që duan të fitojnë simpatinë e Donald Trump

“Të gjithë duan të jenë miq me mua”! Liderët europianë që duan të fitojnë simpatinë e Donald Trump

I rrethuar me flamuj amerikanë, presidenti i zgjedhur i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, e lexoi një listë të shefave të teknologjisë që ishin gru [...]
Doktor, prit ta shkrep një foto…

Doktor, prit ta shkrep një foto…

Sali Berisha u paraqit sërish këtë të hënë në SPAK, për dosjen “Partizani”. Ashtu si herën e kaluar, PD thirri një protestë para ambienteve të SPAK [...]
Në botën e rrëmujshme dhe të rrezikshme të Trump-it

Në botën e rrëmujshme dhe të rrezikshme të Trump-it

Nga Leon E. Panetta, New York Times* Po jetojmë në një botë gjithnjë e më të rrezikshme dhe kërcënuese. Sot ka më shumë vatra të ndezura në gjeo [...]
Një tjetër letër “Miut të Gjirizeve”

Një tjetër letër “Miut të Gjirizeve”

Elvi Fundo, një “qenie” të cilit i punon vetëm një organ — ai i shpifjes — priti për një kohë të gjatë, me shpresë se SPAK-u do të bënte atë që ëndërr [...]
Analiza e britanikëve të “The Economist”: Rama fiton lehtë mandatin e katërt! PD e pafuqishme dhe e coptuar nga lufta e brendshme

Analiza e britanikëve të “The Economist”: Rama fiton lehtë mandatin e katërt! PD e pafuqishme dhe e coptuar nga lufta e brendshme

“Economist Intelligence Unit”, njësia e inteligjencës e revistës britanike “The Economist” në raportin më të fundit për Shqipërinë, analizon zhvillime [...]
Rama thirrje qytetarëve: Ka 5 mijë vende të lira pune, aplikoni

Rama thirrje qytetarëve: Ka 5 mijë vende të lira pune, aplikoni

Kryeministri Rama u ka bërë thirrje qytetarëve që të aplikojnë për 5 mijë vendet e lira të punës. Ai shkruan në FB se vendet e punës janë pasqyruar [...]
Jozefina nxjerr “kthetrat”: Tani do më shohin. Kam provuar kallashin në kokë për 20 minuta unë!

Jozefina nxjerr “kthetrat”: Tani do më shohin. Kam provuar kallashin në kokë për 20 minuta unë!

Koordinatorja e selisë blu për diasporën, Jozefina Topalli, është shprehur se është e vetëdijshme se detyra që ka për zgjedhjet e 11 majit është e vës [...]
Ftohet në ceremoninë e Trump, KQZ ndalon ambasadorin shqiptar në SHBA të marrë pjesë. Vendimi kthehet nga Celibashi

Ftohet në ceremoninë e Trump, KQZ ndalon ambasadorin shqiptar në SHBA të marrë pjesë. Vendimi kthehet nga Celibashi

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve nuk ka lejuar ambasadorin tonë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Ervin Bushati të marrë pjesë të hënën në ceremoninë [...]
Të përndjekurit takim me persekutorin Sali Berisha! Harruan viktimën e neodiktaturës të djegur për së gjalli Lirak Bejko

Të përndjekurit takim me persekutorin Sali Berisha! Harruan viktimën e neodiktaturës të djegur për së gjalli Lirak Bejko

Përfitimi politikë ndaj të përndjekurve ka vazhduar madje kohët e fundit me afrimin e zgjedhjeve parlamentare në tërësi kryetarë partish, pavarësisht [...]
1 187 188 189 190 191 1,623 1890 / 16224 POSTS